Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τζένη Μπαλατσινού: Με ποια ισχυρή κυρία της τηλεόρασης αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της;

Τζένη Μπαλατσινού: Με ποια ισχυρή κυρία της τηλεόρασης αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της;

Μάθε το πρόσωπο στα χέρια του οποίου αποφάσισε να εμπιστευτεί το άμεσο τηλεοπτικό της μέλλον…

Αναμφισβήτητα η περσινή χρονιά ήταν η χρονιά της… Αναμφισβήτητα η περσινή χρονιά ήταν η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της… Ο λόγος; Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού, η οποία κατάφερε πέρσι μέσα από την συχνότητα του Mega με το υπέροχο “Jenny-Jenny” της να κλέψει και ποσοστά τηλεθέασης, αλλά και τις εντυπώσεις!

Οπως και πέρσι το “Jenny-Jenny” θα βγαίνει στον αέρα κάθε Σάββατο και Κυριακή ή 11.00 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι ή 12.00 με 2.00 το μεσημέρι.

Σε αυτό ,λοιπόν, το νέο της βήμα σε νέα τηλεοπτικά νερά, η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να εμπιστευτεί μία άλλη σημαντική τηλεοπτική προσωπικότητα. Σε αυτό το νέο της τηλεοπτικό βήμα η Τζένη Μπαλατσινού αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με ακόμα μία ισχυρή τηλεοπτική κυρία. Διαβάστε περισσότερα, στο TLIFE

Αλλωστε, η Αγγελική και η Τζένη είχαν συνεργαστεί άψογα, όταν η Τζένη βρέθηκε στην πρωινή ζώνη του Μεγάλου Καναλιού, δίπλα στο Πέτρο Κωστόπουλο. 

Κατά τα άλλα; Η προετοιμασία της εκπομπής έχει ξεκινήσει και γίνεται με πυρετώδεις ρυθμούς, με στόχο να μπορέσει να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στα μέσα του Οκτώβρη. 

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε