Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τζόνι Ντεπ: 7 εκατομμύρια για το διαζύγιο – Αποσύρει τις μηνύσεις η Άμπερ Χερντ

Τζόνι Ντεπ: 7 εκατομμύρια για το διαζύγιο – Αποσύρει τις μηνύσεις η Άμπερ Χερντ

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ κατέληξαν σήμερα σε συμφωνία για τον φιλικό διακανονισμό του διαζυγίου τους, με βάση την οποία η 30χρονη ηθοποιός δέχτηκε να αποσύρει τη μήνυση για ενδοοικογενειακή βία και να λάβει αποζημίωση ύψους 7 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, ο 53χρονος Ντεπ, ένας από τους διασημότερους ηθοποιούς στον κόσμο, δέχτηκε να καταβάλει το ποσό αυτό –στο οποίο περιλαμβάνονται και τα δικηγορικά έξοδα– για να βάλει ένα τέλος στο σίριαλ του χωρισμού τους, ενός απο τους εκρηκτικότερους των τελευταίων ετών.

Ο ιστότοπος, που ειδικεύεται σε ειδήσεις γύρω από το Χόλιγουντ και τις διασημότητές του, ο σταρ των “Πειρατών της Καραϊβικής” και η Άμπερ Χερντ κατέθεσαν σήμερα σε δικαστήριο τα έγγραφα με τα οποία εκείνη αποσύρει τις κατηγορίες σε βάρος του αλλά και την αίτηση περιοριστικών μέτρων, με την οποία ζητούσε να απαγορευτεί στον Ντεπ να την πλησιάζει.

“Η σχέση μας χαρακτηριζόταν από έντονο πάθος και καμιά φορά ήταν εκρηκτική, όμως πάντα διακρινόταν από αγάπη” γράφουν και οι δύο σε μια ανακοίνωση που αναμεταδίδει το TMZ. “Καμία από τις δύο πλευρές (σε αυτήν την αντιδικία) δεν έκανε ψευδείς δηλώσεις για οικονομικούς λόγους” και οι δυο τους “δεν είχαν ποτέ την πρόθεση να πληγώσουν ο ένας τον άλλο σωματικά ή ψυχικά”, συνεχίζει η ανακοίνωση, χωρίς να διευκρινίζει με σαφήνεια αν κάποιος από τους δύο είπε ψέματα.

“Η Άμπερ εύχεται τα καλύτερα στον Τζόνι για το μέλλον” και “θα δώσει τα οικονομικά κέρδη της που θα προέλθουν από το διαζύγιο σε έναν φιλανθρωπικό οργανισμό”, καταλήγει η ανακοίνωση. Είναι άγνωστο σε ποιον οργανισμό σκοπεύει να δώσει τα χρήματα η ηθοποιός.

Η Χερντ ζήτησε διαζύγιο από τον Ντεπ στις 23 Μαΐου και πέντε ημέρες αργότερα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του, υποστηρίζοντας ότι της πέταξε ένα κινητό τηλέφωνο στο πρόσωπο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο, το 2012, σε μια εποχή που ο Ντεπ ζούσε ακόμη με την Γαλλίδα ηθοποιό και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε