Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τζώρτζια Κεφαλά: “Γελάω πολύ όταν λένε πως παίρνω ναρκωτικά!”

Η τραγουδίστρια των “Μπλε” μίλησε για την εκκεντρική της εμφάνιση, την οικογένειά της και τα ναρκωτικά.

Είναι σίγουρα μια από τις πιο ανατρεπτικές παρουσιές της ελληνικής μουσικής σκηνής και από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως μια εκκεντρική γυναίκα που ξεχωρίζει για τα πολλά τατουάζ, τα extreme χτενίσματα και το gothic ντύσιμο της. Ο λόγος για την τραγουδίστρια των “Μπλε”, Τζώρτζια Κεφαλά.

 
Η γνωστή τραγουδίστρια που εμφανίστηκε στο “Just the 2 of us” αγαπά το τραγούδι, θέλει να περνά χρόνο με την οικογένειά της και δεν θα δίσταζε παρόλο που είναι παιδί της πόλης, να πάει να μείενει μόνιμα στην Πάρο, απ’ όπου και κατάγεται. “Όλα μου τα καλοκαίρια τα παιρνώ στην πάρω. Το αγαπώ πολύ το νησί μου… Θα παρατούσα εύκολα τη βαβούρα της πολής. Θέλω να γίνω πιο επιλεκτική όσον αφορά την ποιότητα ζωής”, δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΕΓΩ!”.
 
Σε αυτούς που πιστεύουν ότι η εκκεντρική της εμφάνιση συνοδεύεται από καταχρήσεις και ακόμη και χρήση ναρκωτικών, η ίδια απάντησε ως εξής: “Αυτό είναι ένα θέμα! Μετά με βλέπουν στο πάρκο με τα παιδάκια μου και λένε “δεν μπορεί!”. Είναι αστείο. Γελάω πολύ. Για να έχεις ενέργεια, όρεξη και να χαρείς με κάτι, πρέπει να αφήσεις πίσω σου το συνειδητό και να βάλεις μπροστά το υποσυνείδητο. Αυτό μπορεί να γίνει με κάποια εκπαίδευση ή με κάποιες ουσίες, όπως τα ναρκωτικά. Μερικοί δεν έχουν καταλάβει πως μπορείς να το προκαλέσεις μόνος σου “ και πρόσθεσε: “Δεν στενοχωριέμαι… το βρίσκω αστείο”.
 
Όσον αφορά την οικογένειά της και τα δυο παιδάκια της, η Τζώρτζια αποκάλυψε πως ο άντρας της είναι τελείως διαφορετικός από εκείνη και αυτό τους βοηθά να βρίσκουν τις ισορροπίες τους. Ενώ, για τα παιδάκια της, ανέφερε πως ο μεγάλος γιος της έχει “θέμα” με τη δουλειά. “Ο μεγάλος μου γιος δεν ήθελε η δουλειά να του “κλέβει” την μαμά. Κάθε φορά που με έβλεπε live έκλαιγέ”, είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε