Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Τζούλια: “Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον Ian”

Η άτακτη ξανθιά βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Γάλλου πορνοστάρ που ήταν ο παρτενέρ της στο ροζ DVD.

H πρώτη συνάντηση έγινε στα γυρίσματα του ερωτικού DVD στην οποία δεν είχαν ανταλλάξει παρά κάποιες κουβέντες. Ο Ian Scott επέστρεψε στην Γαλλία όπου μένει και εργάζεται σε μόνιμη βάση. Όμως η σπίθα που υπήρχε ανάμεσά τους σιγά σιγά μεγάλωσε.

 “Με τον ντόρο που έγινε, η ψυχολογική μου κατάσταση δεν ήταν και τόσο καλή. Οι γονείς μου ήταν εναντίον μου και ο μοναδικός άνθρωπος που ήταν δίπλα μου ήταν ο Μένιος. Κάποια στιγμή χτύπησε το κινητό του. Ήταν ο Ιαν, ο οποίος ζητούσε να μου μιλήσει”, δηλώνει η Tζούλια στην εφημερίδα Espresso.

Η τηλεφωνική επικοινωνία τους έκτοτε έγινε ολοένα και συχνότερη ενώ αντάλλασαν μεταξύ τους και μηνύματα. Όταν ο Γάλλος ήρθε στην Ελλάδα για δουλειές αποφάσισαν να βρεθούν. Οι πρώτες στιγμές αμηχανίες έδωσαν την θέση τους σε παθιασμένα φιλιά. “Εδώ και μερικές εβδομάδες είμαστε μαζί και περνάμε τέλεια”, υποστηρίζει η ίδια.

“Στα μάτια του βλέπω τον κόσμο όλο”, συνεχίζει. Ο Scott με τα λόγια του άγγιξε την καρδιά της και της έδωσε κουράγιο να μην στεναχωριέται. Είναι από τους λίγους ανθρώπους, σύμφωνα με την ίδια που δεν προσπάθησαν να εκμεταλευτούν την φήμη της. 

Όσο για το πόσο σοβαρά βλέπει την σχέση τους η Τζούλια απαντά: “Ο χρόνος θα δείξει. Άλλωστε, βαριέμαι εύκολα. Ίσως, όμως, να είναι αυτός ο ένας και μοναδικός. Άλλωστε μέχρι τώρα είναι ο μόνος που με έχει κάνει να νιώθω τόσο όμορφα”.

Το ερωτευμένο ζευγάρι θα κάνει την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνισή του σε λίγες μέρες σε έκθεση ερωτικών ειδών που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Αμέσως μετά θα φύγουν μαζί στο Παρίσι για να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στην βίλα του Ian.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε