Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τζούλια: "Γύρισα το καυτό DVD γιατί ήταν πολλά τα λεφτά!"

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.03.2010 | 11:15
Πρώτη δημοσίευση: 17.03.2010 | 11:15

Η Τ.Αλεξανδράτου, παραδέχεται για πρώτη φορά την αλήθεια στην εκπομπή "Αξίζει να το δεις" και στην Τατιάνα Στεφανίδου 

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ  ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ

   
Μετά από 13 μέρες άρνησης, η Τζούλια Αλεξανδράτου για πρώτη φορά ανοίγει τα χαρτιά της στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και δηλώνει πως το βίντεο ήταν καθαρά επαγγελματικό και ότι εκείνη τη νύχτα ήξερε πάρα πολύ καλά, τι ακριβώς έκανε!

Η Τζούλια παραδέχθηκε ότι είχε συμφωνήσει με τον Δημήτρη Σειρηνάκη να πάρει όλα τα χρήματα μπροστά και μετά να γυρίσει την ταινία, ενώ τόνισε  ότι το είδε εντελώς επαγγελματικά.

"Θεωρώ ότι δεν έκανα κάτι ακραίο, γιατί πολύ απλά, σεξ κάνουν όλοι".

Στην καίρια ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου σχετικά με το πόσα χρήματα πήρε, απέφυγε να απαντήσει, ενώ στην ερώτηση για το αν ήταν ή όχι νηφάλια την ώρα των γυρισμάτων απάντησε: " τί άλλο θα ακούσω; ίσως να με πείραξε η σαμπάνια"!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT.GR
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ NEWSIT.GR

Η Τζούλια, υποστήριξε πως καμία κοπέλα δεν  θα έλεγε όχι σε μια παρόμοια πρόταση και ότι εκείνη είπε το ναι μέσα σε 5 λεπτά.

Μιλώντας για τη σχέση της με τους γονείς της η Τζούλια είπε ότι ο πατέρας της δεν την αγαπάει και ότι την πίεσε να λάβει μέρος στα καλλιστεία, χωρίς η ίδια να το θέλει.


Η Τ.Αλεξανδράτου στην εκπομπή Αξίζει να το δεις
Η Τ.Αλεξανδράτου στην εκπομπή Αξίζει να το δεις


ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR


ΦΩΤΟ NEWSIT.GR
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR


H Τατιάνα Στεφανίδου κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους Φωτο ΝewsIt.grH Τατιάνα Στεφανίδου κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους Φωτο ΝewsIt.gr   Διαδώστε αυτό το άρθρο