Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Β. Αδαμοπούλου: Παντρεύεται τελικά με τον Ι. Παπαζήση ή όχι; Τι λέει η ίδια στο TLIFE!

Με τι ασχολείται η Βανέσα Αδαμοπούλου αυτή την περίοδο; Ανεβαίνει όντως τα σκαλιά της εκκλησίας; Είναι ερωτευμένη; Όλες οι απαντήσεις στο TLIFE!

Η όμορφη τραγουδίστρια Βανέσα Αδαμοπούλου, μίλησε στο TLIFE για τα επαγγελματικά της σχέδια, για το αν την φοβίζει η κατάσταση της χώρας μας, για τον έρωτα αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει δική της οικογένεια σύντομα.

Ισχύουν τελικά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον Ιωάννη Παπαζήση; Η αλήθεια είναι ότι στη Βανέσα δεν αρέσει να μιλάει ανοιχτά για τα προσωπικά της αλλά μάλλον οι απαντήσεις της είναι ξεκάθαρες για τον αν θα τη δούμε σύντομα παντρεμένη και με παιδιά!

Για τα επαγγελμάτικά της σχέδια: “Αυτή την περίοδο ετοιμάζω διάφορα πράγματα για τον χειμώνα! Αρχικά θα βρίσκομαι σε ένα παιδικό μιούζικαλ, θα κάνω κάποιες εμφανίσεις με την μπάντα Τea Sleep 4us, που συνεργάζομαι εδώ κι ένα χρόνο κι ετοιμάζω κι ένα ντουέτο με μία ομάδα εκτός Ελλάδος!

Την φοβίζει η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας; “Νομίζω είναι πολύ κουραστικό αυτό που βιώνουμε όλοι όσοι ζούμε σε αυτή τη χώρα. Έχω σκεφτεί και το σκέφτομαι ακόμη να φύγω από την Ελλάδα. Νομίζω ότι όταν ζεις σε μια χώρα που δεν σου εξασφαλίζει τίποτα για το μέλλον, είναι πολύ λογικό να το σκέφτεσαι. Πιστεύω ότι όσοι το παίρνουν απόφαση και το κάνουν είναι οι τυχεροί της υπόθεσης πια!”

Η ταινία που συμμετείχε τι εμπειρία της άφησε; “Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει 6 χρόνια από την ταινία και δεν μ’αρέσει να μιλάω γι’αυτή. Σε μία αντίστοιχη πρόταση θα έλεγα ναι, αλλά δεν έχω σκεφτεί ποτέ το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την ηθοποιία.

Διάβασε στο TLIFE τι απαντά για τα δημοσιεύματα που την θέλουν να ετοιμάζεται να παντρευτεί

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε