Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Β. Καγιά στο TLIFE: “Όταν ο θεός αποφασίσει να μας στείλει ένα μωρό θα μας το στείλει”!

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το ρόλο της στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη, τον έγγαμο βίο και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα….

Για τον έγγαμο βίο, την εξωσωματική γονιμοποίηση και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Βίκυ Καγιά. Το TLIFE συνάντησε την γνωστή παρουσιάστρια στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Νίκου Περάκη “Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά”, όπου υποδύεται την έγκυο υπουργό και μίλησε μαζί της για όλα….

 

Πες μας δυο λόγια για τη συμμετοχή σου στη νέα ταινία του Νίκου Περάκη…

Το πρώτο πράγμα που βγαίνει από το μυαλό μου είναι καθαρά συναισθηματικό. Μου αρέσει πραγματικά που ο Νίκος Περάκης και όλη η ομάδα μπορέσαμε να το ξανακάνουμε αυτό, μετά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η πρώτη ταινία και νιώθω μεγάλη τιμή που μου έχει εμπιστευτεί ένα ρόλο πολύ πιο δύσκολο από τον προηγούμενο. Βέβαια, μου έχει βάλει πολλές φορές τις φωνές κατά τη διάρκεια της πρόβας για να κάνω όσα απαιτεί ο ρόλος σωστά και να καταφέρω να φθάσω κοντά σε αυτό που ζητά. Είναι πολύ ωραία η εξέλιξη όλων των χαρακτήρων. Βλέπουμε όλους τις ήρωες έξι χρόνια μετά και τις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή τους. Βλέπουμε πώς είναι πια με τις δουλειές τους και πως επηρεάζουν την κοινωνία, γιατί κακά τα ψέματα η κοινωνία περνά μια μεγάλη κρίση και η ταινία προσπαθεί να αγγίξει όλα αυτά τα ευτράπελα και τα σατιρίζει με έναν ανθρώπινο τρόπο και δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα.

 

Τι αλλαγές βλέπουμε στο χαρακτήρα της πρωταγωνίστριας;

Πολλές αλλαγές… Ήταν μια φοιτήτρια Νομικής και τώρα είναι Υφυπουργός Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Είναι έγκυος, αλλά ο πατέρας δεν είναι ο Τσιμπιτζίδης (Γιάννης Τσιμιτσέλης). Δεν αποκαλύπτω όμως, ποιος είναι, αφού θα μπορούσε να έχει μείνει έγκυος ακόμη και από τράπεζα σπέρματος, γιατί είναι μια πολύ δυναμική και μοντέρνα γυναίκα. Μάλιστα, προσπαθεί κάθε μέρα να κρατήσει τη δουλειά της και να αποδείξει ότι αξίζει, αφού όλοι θέλουν να παραιτηθεί.

 


 

Διάβασε όλη τη συνέντευξη και δες φωτογραφίες στο tlife.gr

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε