Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Β. Λασκαράκη : “Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στον Γιάννη, είναι η χαρά της ζωής!”

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μίλησε για τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, για το αν θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά, για την ανεργία αλλά και για την τηλεόραση…

Η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο περιοδικό “People” για τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη, για το αν θα παντρευτεί και θα κάνει παιδιά, για την ανεργία αλλά και για την τηλεόραση!
 
Για 3 χρόνια ήταν τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ τα 2 τελευταία είναι μαζί και στην ζωή. Στην ερώτηση πως θα της φαινόταν αν την νέα σεζόν έβλεπε τον Γιάννη σε άλλο σίριαλ να φιλιέται με άλλη ηθοποιό η ίδια είπε : “Όταν είσαι σε αυτό τον χώρο το παίρνεις ως δεδομένο. Σε εμάς απλώς έτυχε να ερωτευτούμε. Δεν σημαίνει πως κάθε συνάδελφό σου τον ερωτεύεσαι”.

 
Όσον αφορά την συγκατοίκησή της με τον αγαπημένο της η  ηθοποιός δηλώνει : “Πάντα ήμουν υπέρ της συγκατοίκησης. Όταν είσαι καλά με έναν άνθρωπο, θέλεις να ζεις μαζί του. Μένουμε καιρό μαζί και δεν έχει αλλάξει κάτι μεταξύ μας, όλα είναι όμορφα”!  “Δεν θέλω να αλλάξω τίποτα στον Γιάννη. Είναι η χαρά της ζωής . Αισιόδοξος, δεν σε αγχώνει. Είναι πρώτος για “καραγκιοζιλίκια”, του αρέσουν οι πλάκες, αυτός είναι ο χαρακτήρας του”.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε