Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Β. Μπάρμπα στο TLIFE: “Θύμωσα πολύ που βγήκα πέντε λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή”

Η ηθοποιός εξηγεί στο TLIFE γιατί αποχώρησε από τον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega.

Η Βάνα Μπάρμπα μετά την επεισοδιακή αποχώρηση από τον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, μιλάει στο TLIFE και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν εκεί καθώς και για το αν θα ξαναπήγαινε σε μία από τις επόμενες εκπομπές του “Πρωινό μου”.

Τι ήταν αυτό που την έκανε έξαλλη και την ανάγκασε να φύγει από την εκπομπή την ώρα που ήταν στον αέρα;”Το ότι είμαστε καλεσμένοι και δεν έχουν χρόνο ενώ φωνάζουν αρκετά άτομα και περιμένουν τον καθένα να τον βάλουν στο παζλ που αυτοί θα φτιάξουν. Το ότι βγήκα πέντε λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή. Είναι λογικό λοιπόν αυτό να με θυμώσει“, εξηγεί στο TLIFE η ηθοποιός.

Οι αρχισυντάκτες της εκπομπής καθώς και οι παρουσιαστές της ζήτησαν συγνώμη στο διάλειμμα που προηγήθηκε αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό σύμφωνα με την Βάνα: “Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εγώ ήμουν από τις 10:30 εκεί και περίμενα και βγήκα πέντε λεπτά πριν κλείσει η εκπομπή. Είπα συγνώμη δεν είμαι εδώ για να γεμίζω εκπομπές ούτε να κάνω το φυτό εσωτερικού χώρου και σηκώθηκα κι έφυγα.”

Η ηθοποιός δηλώνει πως δεν βρήκε υπερβολική την αντίδρασή της. “Νομίζω τελικά ότι κάπου πρέπε να αντιδράμε, δεν γίνεται”, αναφέρει χαρακτηριστικά. Οι εντυπώσεις που προκάλεσε η αντίδρασή της είναι κάτι που δεν την απασχολεί αυτή τη στιγμή: “Εμένα με ενδιαφέρει αυτό που βίωσα. Και δεν καταλαβαίνω γιατί όλοι πρέπει να το κάνουμε γαργάρα και μιά ζωή να σκύβουμε το κεφάλι. Δεν συμφωνώ, θεώρησα ότι είμαι θιγόμενη με αυτή την συμπεριφορά. Όπως κι εμείς σηκωνόμαστε από το σπίτι μας και πάμε στις εκπομπές τους, πρέπει κι αυτοί να μας τιμούν.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε