Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Β. Περρής: ”Η Μενεγάκη πρέπει να ζητήσει συγνώμη από το κοινό της!”

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε σήμερα στην εκπομπή του για την Ελένη…

Για την αλλαγή… πλεύσης της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε σήμερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Βαγγέλης Περρής λέγοντας ουσιαστικά ότι άλλα έλεγε στους τηλεθεατές της πριν το διαζύγιο και έκανε ακριβώς τα αντίθετα.

Ο Βαγγέλης τόνισε ότι πριν το διαζύγιό της η Ελένη προέβαλε το πρότυπο της συζύγου και μητέρας και θεωρούσε αδιανόητο οτιδήποτε υπήρχε πέρα από αυτό, ενώ μετά το διαζύγιο άλλαξε ρώτα… Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από το κοινό της, είπε ο Βαγγέλης Περρής. “Όταν είσαι φανατικός μιας θεωρίας και μετά πας σε άλλη είσαι υποχρεωμένος να πεις συγνώμη στους ανθρώπους που σε παρακολουθούν¨….
 
Ο δημοσιογράφος είπε ακριβώς: ”…Αν σκεφτείς αυτό το πράγμα πώς το προέβαλε (σ.σ. χωρισμός), την έβλεπαν οι τηλεθεατές, φόραγε μαύρα και τις διαδόσεις που ο κύκλος της μετέφερε παντού… Μπορεί να μεγαλώνει παιδιά αλλά έχει γίνει καρικατούρα του εαυτού της. Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους τηλεθεατές της, γιατί έχει αλλάξει θεωρία τον τελευταίο καιρό! Πρώτα έλεγε ”αχ, τα παιδιά μου, η οικογένειά μου κι αν τύχει να ερωτευτώ θα φύγω να πάω στα βουνά, γιατί δεν διαλύω εγώ την οικογένειά μου”… Αυτό πουλούσε και τώρα πουλάει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει συνέπεια στο προϊόν που προωθούσε… Βγαίνεις και λες ”άλλαξα, συγνώμη!”, όταν είσαι φανατικός μίας θεωρίας και μετά πας σε μια άλλη. Είσαι υποχρεωμένος απέναντι στους ανθρώπους που σε παρακολουθούσαν, να πεις συγνώμη γιατί προέβαλες ένα συγκεκριμένο πρότυπο…”

Δες το βίντεο στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε