Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Β. Χατζηβασιλείου: “Γίνομαι έξαλλη όταν βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν έχω πει!”

Η παρουσιάστρια του “Πάμε Πακέτο” μίλησε για τις αρνητικές κριτικές, την αλλαγή ώρας της εκπομπής της και τα μυστικά ομορφιάς.

Είναι χαρούμενη που συνεχίζει και φέτος την εκπομπή “Πάμε Πακέτο”, δεν την ενοχλεί που αλλάζει για τέταρτη φορά ώρα προβολής και μιλά έξω από τα δόντια για τους τηλεκρικτικούς και τις αρνητικές κριτικές. Ο λόγος για την Βίκυ Χατζηβασιλείου που δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και κοιτά πάντα μπροστά.

 
Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό “ΕΓΩ!” αποκάλυψε πως αντιμετωπίζει με χιούμορ την τέταρτη αλλαγή ώρας προβολής της εκπομπής “Πάμε Πακέτο” και επισημάινει πως το μόνο που την στενοχωρεί είναι που “ξεβολεύει” τους τηλεθεατές της.
 
Όσον αφορά τις αρνητικές κριτικές, η ίδια είπε πως δεν ανοίγει πόλεμο με κανέναν. Απλώς απαντά σε όσους τα βάζουν άδικα μαζί της. “Δεν πειράζει. Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους, ούτε όλοι να γνωρίζουν τι ακριβώς είσαι. Μπορώ να δεχτώ μια κακή κριτική, του τύπου να μην αρέσει σε κάποιον πως παρουσιάζω την εκπομπή, πώς περπατάω, πώς μιλάω. Γίνομαι έξαλλη, όμως, όταν βάζουν στο στόμα μου πράγματα που δεν έχω πει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Παράλληλα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εξομολογήθηκε πως έχει περάσει αρκετές δυσκολίες. “Έγιναν διάφορες προσπάθειες, κατά καιρούς να μην υπάρχει αυτή η εκπομπή. Να βρεθώ εκτός τηλεόρασης… Από ανθρώπους οι οποίοι είναι υψηλά ιστάμενοι στο κανάλι”, ανέφερε.
 
Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί!
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε