Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Βανδή:” Αν είχα καλύτερη ψυχολογία θα πήγαινα στο πρόγραμμα της Βίσση’

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Δέσποινα μίλησε για όλα στο Nitro Radio

Χτες το μεσημέρι η Δέσποινα Βανδή έδωσε μία απολαυστική συνέντευξη στον Πέτρο Κωστόπουλο.

Μίλησε για το ξεκίνημα της καριέρας της, για τη δουλειά της στο καφέ και για τα τζάμια που καθάριζε όταν ήταν πωλήτρια σε κατάστημα νυφικών! Αγαπημένη της γιορτή είναι τα Χριστούγεννα ενώ το Πάσχα της προκαλει θλίψη και τάσεις φυγής!
Είναι πολύ πιθανό να τη δούμε στο μιούζικαλ που ακούγεται το Δεκέμβριο του 2010, ενώ σε λίγες μέρες ανηφορίζει Θεσσαλονίκη για τις εμφανίσεις της στο “Πολιτεία”.
Ακόμη μίλησε για τον ερωτισμό που έχει το επάγγελμά της αλλά και ότι προτιμά τον άνδρα να έχει δυναμισμό και όχι γλυκούλη.

Σχετικά με το Ντέμη είπε:«Όλο το μαγικό στη δική μας ιστορία με τον Ντέμη είναι ότι υπήρχε ένα πολύ έντονο παιχνίδι τριών μηνών, τουλάχιστον, μέχρι να βρεθούμε για πρώτη φορά. Έτσι ήταν η φάση, έτυχε. Αλλά ήταν ωραίο. Ήταν σαν παραμύθι». Ακόμη πρόσθεσε ότι ο σύζυγός της είναι ηγετική προσωπικότητα ακόμη και μέσα στο σπίτι!

Όσο για το αν είδε την Αννα Βίσση στο Αθηνών Αρένα: «Δεν πήγα. Δεν πηγαίνω ποτέ στις αρχές των προγραμμάτων. Πάντα περιμένω να στρώσει ένα πρόγραμμα. Γιατί ξέρω από εμένα ότι με αγχώνετε πάρα πολύ όταν έρχεστε στις πρεμιέρες. Γιατί ειδικά την πρώτη δεύτερη εβδομάδα, ό,τι λάθη είναι να κάνω, τότε θα τα μαζέψω και μετά θα στρώσω το πρόγραμμα. Από την άλλη, για να είμαι ειλικρινής, και με όλο αυτό που έγινε που έμεινα χωρίς μαγαζί ξαφνικά -ενώ είχα όλη την καλή διάθεση και είναι ένα από τα προγράμματα που θα ήθελα να δω- δεν είχα τη διάθεση. Η ψυχολογία μου δεν ήτανε να βγω, να πάω να διασκεδάσω».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε