Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Βανδή, Ρουβάς, Παπαρίζου: Πρόβες για τo Madwalk!

Στην τελική ευθεία για το πρώτο music fashion event στην Ελλάδα…

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκονται οι διοργανωτές του πρώτου MadWalk που θα γίνει στην Ελλάδα, καθώς απομένει μια μέρα για την έναρξη του event.
 

To MadWalk by Vodafone, The Fashion Music Project γίνεται πραγματικότητα για πρώτη φορά στη χώρα μας και έρχεται να “παντρέψει” δημιουργικά τη μουσική με τη μόδα
 
Με έμπνευση από τη δημιουργικότητα της μόδας και τη δύναμη της μουσικής, 8 κορυφαίοι Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες παρουσιάζουν 1 μοναδικό show συνδυάζοντας ταυτόχρονα live performances με ανατρεπτικά Fashion Shows! Πρωταγωνιστές της βραδιάς θα είναι η Δέσποινα Βανδή, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, οι Οnirama, οι Μέλισσες και ο Μύρωνας Στρατής. Αλλά και οι 8 κορυφαίροι σχεδιαστές μόδας: Apostolis Mitropoulos, Celia Kritharioti Haute Couture, Deux Hommes, Yorgos Eleftheriadis, Mary Katrantzou, Mi-Ro, Orsalia Parthenis και Vrettos Vrettakos.
 
Οι πρόβες στην Ολυμπιακή Εγκατάσταση Ξιφασκίας, στο Ελληνικό έχουν ήδη ξεκινήσει και οι καλλιτέχνες βρέθηκαν χθες εκεί για να ρυθμίσουν και τις τελευταίες λεπρομέρειες της εμφάνισής τους.
 
Το event θα ανοίξει τις πόρτες του για τους θαυμαστές της μόδας και της μουσικής την τετάρτη στις 2 Φεβρουαρίου. Εκεί θα απολαύσουν τους 8 κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και 8 δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα συνδυάσουν Live Performances με ανατρεπτικά Fashion Shows. Όλα αυτά φυσικά Με την επιμέλεια του Μιχάλη Πάντου και την καλλιτεχνική καθοδήγηση του Κωνσταντίνου Ρήγου!
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε