Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Βάσω Κολυδά: “Δεν παίρνω τα τρελά χρήματα και πολλές φορές αγχώνομαι αρκετά!”

Η Βάσω Κολυδά μιλά για τα επαγγελματικά της βήματα και κάνει σχέδια στο μέλλον για μια οικογένεια! Δες φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφισή της!

Είναι το κορίτσι που αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη στις τηλεοπτικές οθόνες μας μέσα από το Κους- Κους. Παράλληλα, σπουδάζει ψυχολογία και κάνει σχέδια για την δημιουργία οικογένειας. Η Βάσω Κολυδά σαλπάρει μπροστά στο φακό του Θωμά Χρυσοχοίδη για το GLAM αλλά δεν λέει όχι και για λίγο κους κους για τη ζωή της, την οικογένειά της και τις επαγγελματικές και προσωπικές της προσδοκίες. Η λαμπερή παρουσιάστρια αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της αλλά και τα τέσσερα τατουάζ που στολίζουν το καλλίγραμμο σώμα της!

Προσωπική ζωή και φλερτ
Στην Βάσω δεν αρέσουν οι οικειότητες, τουλάχιστον όχι από το πρώτο ραντεβού. “Έχω σηκωθεί κι έχω φύγει από τραπέζι επειδή κάποιος θεώρησε ότι μπορούμε να έχουν περισσότερη οικειότητα ενώ ακόμη δεν είχαμε γνωριστεί”, λέει στο περιοδικό. Όσον αφορά το μέλλον; Η Βάσω προς το παρόν δηλώνει ένας ελεύθερος και εντελώς ανεξάρτητως άνθρωπος, ωστόσο στο μέλλον και αφού νιώσει πιο ώριμη θα ήθελε να κάνει οικογένεια και να φέρει στον κόσμο ένα μωράκι. “Θα ήθελα να περάσω από το εγώ στο εμείς!”, δηλώνει χαρακτηριστικά.

Διάβασε περισσότερα και δες φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογράφισή της στο Tlife.gr!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε