Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βελούδο! Η τάση του χειμώνα: Πως να το φορέσεις και τι πρέπει να προσέξεις…

Βελούδο! Η τάση του χειμώνα: Πως να το φορέσεις και τι πρέπει να προσέξεις…

Αριστοκρατικό, μυστηριώδες, θηλυκό! Το βελούδο όμως έχει ιδιαιτερότητες τις οποίες πρέπει να προσέξεις αν θέλεις να έχεις ένα σωστό αποτέλεσμα.

Some velvet morning λέει το άσμα κι εγώ θα σου έλεγα βάλε some velvet στη ζωή σου είτε είναι πρωί είτε βράδυ. Το βελούδο φέτος φοριέται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη σεζόν με τρόπους που μέχρι σήμερα ίσως να μην είχες σκεφτεί να προσαρμόσεις στη ζωή σου. Βαθιές αποχρώσεις, με το πράσινο – κιπαρισσί, το μπορντό και το μαύρο να κατακλύζουν τα μαγαζιά και το μυαλό σου. Οι επιλογές δεν περιορίζονται σε ένα βελούδινο φόρεμα ή σακάκι…

Οι οίκοι το παρουσίασαν και η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ύφασμα που δεν επιτρέπει και πολλές ατέλειες στο σώμα. Δεν έχει αρκετή ελαστικότητα και παρόλο το σαγηνευτικό αποτέλεσμα που δίνει πρέπει να το φορέσεις στις σωστές δόσεις και να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Ιδιαίτερο κομμάτι που αν το έχεις ήδη βγάλτο από την ντουλάπα σου, γιατί η εορταστική περίοδος θέλει να το φορέσεις!

Aπό αριστερά: Balmain, Paul Smith, Paul Smith

Τα παντελόνια δεν έχουν μόνο μία γραμμή. Μπορείς να επιλέξεις παντελόνες αλλά και στενά cigarette κομμάτια ανάλογα με τον σωματότυπό σου. Το βελούδο εφαρμόζεται και στα δύο στιλ και σου δίνει τη δυνατότητα να το φορέσεις με μεταξωτά πουκάμισα, t-shirt μονόχρωμα και για να σε διευκολύνω ακόμη πιο πολύ ακολούθησε του styling κανόνες του δερμάτινου παντελονιού.

TIP: Το total βελούδινο σύνολο δεν είναι απαραίτητο πως θα δώσει ένα ωραίο αποτέλεσμα, οπότε περιορίσου σε ένα κομμάτι τη φορά.

Μάθε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε