Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Βγήκε το διαζύγιο για την Μ. Ντενίση. Νέο ξεκίνημα στο πλευρό επιχειρηματία!

Φαίνεται πως είναι περίοδος νέων ξεκινημάτων αφού μετά την Ελένη Μενεγάκη παίρνει διαζύγιο και η Μιμή Ντενίση.

Η Μιμή Ντενίση χώρισε και επίσημα πια με τον δημοσιογράφο Σωτήρη Πολύζο. Ο ίδιος ο δημοσιογράφις επιβεβαίωσε στο TLIFE ότι παρόλο που δεν έχει πάρει ακόμα τα επίσημα χαρτιά στα χέρια του, αυτές της μέρες είχε προγραμματιστεί η έκδοση του διαζυγίου τους. Ο γάμος τους ήταν πολύ σύντομος αφού δεν είχαν προλάβει ούτε χρόνο να κλείσουν πριν αποφασίσουν την διάλυσή του, ωστόσο η ηθοποιός κάνει νέο ξεκίνημα στην ζωή της.

Από ότι φαίνεται αυτή τη φορά έχει δώσει την έγκρισή της και η μητέρα της Μιμής σε αντίθεση με τον Βολιώτη δημοσιογράφο για τον οποίο είχε διατηρήσει επιφυλάξεις! Η Μιμή είναι ερωτευμένη και δεν τον κρύβει με τον επιχειρηματία Μανώλης Κυπριανίδη.

Μάλιστα ο επιχειρηματίας έχει ήδη κάνει πρόταση στην ηθοποιό χαρίζοντάς της, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μπριγιαντένιο μονόπετρο. Η επισημοποίηση της σχέσης έγινε κατά την ονομαστική της εορτή ανάμεσα σε πολύ στενούς φίλους.

Η σχέση τους μετρά μερικούς μήνες αλλά έχουν γίνει αχώριστοι καθώς ταιριάζουν πάρα πολύ και είναι ευτυχισμένοι! Πρόσφατα έκαναν κοινή εμφάνιση στο Βελιγράδι, στη δεξίωση της πριγκίπισσας Αικατερίνης, η οποία γιόρταζε την επέτειο του γάμου της. Ωστόσο η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε στις 16 Ιουνίου, στα βαφτίσια του γιου του Γιώργου Ντάβλα και της Έλενας Μητσοπούλου, του μικρού Κωνσταντίνου.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από περίπου οκτώ μήνες μέσω κοινών φίλων όπου ο επιχειρηματίας έδειξε αμέσως το ενδιαφέρον του. Λίγες ημέρες μετά την αρχική τους γνωριμία της τηλεφώνησε για πρώτη φορά και αυτή ήταν η αρχή ενός μεγάλου έρωτα, που δεν κρύβεται αλλά και ούτε θέλουν να κρυφτεί!

Το ζευγάρι δεν θέλησε να απομακρύνει τον φωτογραφικό φακό όταν τους βρήκαν στη Λεμεσό, όπου η ηθοποιός είχε πάει με την συνοδεία του αγαπημένου της για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε