Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Βγήκες; Ξενύχτησες; Μερικά απλά μυστικά για να πας στη δουλειά σαν να μη συνέβη τίποτα

Βγήκες; Ξενύχτησες; Μερικά απλά μυστικά για να πας στη δουλειά σαν να μη συνέβη τίποτα

Μυστικά διατροφής για να βγάλεις την ημέρα χωρίς να σε πάρει ο ύπνος πάνω στο γραφείο…

Σίγουρα σου έχει τύχει! Σίγουρα! Βγήκες μια καθημερινή, ήπιες, ξενύχτησες και η επόμενη μέρα στη δουλειά δεν έβγαινε με τίποτα. Με τίποτα όμως; Διάβασε το παρακάτω κείμενο για να ξέρεις τι πρέπει να κάνεις ώστε να μην σου ξανασυμβεί. Να σέρνεσαι στη δουλειά εννοώ, όχι να μην ξαναβγείς (μην τρελαθούμε!).

“Το βουητό στο κεφάλι, η κούραση και η ελαφριά αδιαθεσία που νιώθεις σίγουρα θα επιδεινωθούν αν η διατροφή σου στερείται βασικών θρεπτικών συστατικών και τα νεύρα σου κινδυνεύουν να γίνουν «τσατάλια»!” εξηγεί η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ.

Breakfast at Tiffany’s

Ξέρω πως δεν έχεις όρεξη να φας τίποτα! Το πιθανότερο είναι μάλιστα να σηκωθείς και ελαφρώς καθυστερημένη για τη δουλειά. “Θα κοιμηθείας αργά, θα σηκωθείς αργά”… Αν όμως θέλεις να βγάλεις τη μέρα στη δουλειά ΠΡΕΠΕΙ  να πάρεις το πιο πλούσιο πρωινό που ετοίμασες ποτέ. Η ενυδάτωση είναι το πρώτο βασικό βήμα για την «αποτοξίνωση» του οργανισμού και παράλληλα τα γαλακτοκομικά μπορούν να απαλύνουν τις ενοχλήσεις στο στομάχι που ακολουθούν κάποιες φορές μια νύχτα διασκέδασης!

“Το πρωινό γεύμα είναι το βασικότερο γεύμα της ημέρας και θα πρέπει να αντιστοιχεί σχεδόν στο 30% της ημερήσιας θερμιδικής σου πρόσληψης! Θα πρέπει λοιπόν να είναι ισορροπημένο, και επαρκές για να έχεις ενέργεια και να μπορέσεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου με τις καλύτερες προϋποθέσεις” εξηγεί η διαιτολόγος.

Η Κλινική διαιτολόγος διατροφολόγος Βιργινία Παπαεμμανουήλ σου δίνει μερικές επιλογές πρωινού για “ειδικές”¨περιπτώσεις:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε