Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά: Ξεκούραση και ταξίδια με τον άντρα της

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για το πώς περνάει τον χρόνο της και δηλώνει ότι τώρα συνειδητοποιεί πως είναι παντρεμένη με τον Νίκο Κριθαριώτη.

Στιγμές ξενοιασιάς και χαλάρωσης ζει το τελευταίο διάστημα η Βίκυ Καγιά. Η παρουσιάστρια που εδώ και αρκετό καιρό έχει ξεμπερδέψει με την παρουσίαση του «Next Top Model», βρήκε την ευκαιρία να ξεκουραστεί, να ταξιδέψει αλλά και να δει τους φίλους της σύμφωνα με τα όσα είπε στην κάμερα του Alpha!
 
Τον τελευταίο μήνα, έλειπε σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία καθώς συνόδευε τον σύζυγο της Νίκο Κριθαριώτη, στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις: «Ξεκουράστηκα, έκανα τα ταξίδια μου, είδα τους φίλους μου, και κοιμήθηκα» είπε η Βίκυ Καγιά στον «Καφέ με την Ελένη».

Ήταν όπως είπε μια ευκαιρία να δει λίγο περισσότερο το σύζυγο της, που όπως αποκάλυψε, δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα ότι οι δυο τους είναι παντρεμένοι. Μάλιστα, μαρτύρησε ότι όλο αυτό το χρονικό διάστημα ανέλαβε χρέη γραμματέα για χάρη του συζύγου της: «Είμαι πολύ οργανωτική. Ήταν όλα στην τρίχα. Τόσα χρόνια το έκανα για τον εαυτό μου κι έμαθα», είπε. 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε