Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Βίκυ Καγιά: “Ο Πρωινός Καφές ήταν το χαστούκι μου!”

Βίκυ Καγιά: “Ο Πρωινός Καφές ήταν το χαστούκι μου!”

Η όμορφη Βίκυ μίλησε για όλα…

…σε συνέντευξη που έδωσε στην Ελεονώρα Μελέτη για την εκποομπή της, Πρωινή Μελέτη. Σήμερα παίχτηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης και κομμάτια που αφορούν περισσότερο την προσωπική της ζωή αφού στο πρώτο η συζήτηση είχε να κάνει περισσότερο με το Next Top Model, στο οποίο ήταν και παρουσιάστρια.

Στα επαγγελματικά της το πιο δυνατό χαστούκι ήταν ο Πρωινός Καφές στον οποίο δυσκολεύτηκε πάρα πολύ και κατάλαβε ότι δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Πάνω σε αυτό και  η Ελεονώρα Μελέτη σχολίασε για τον εαυτό της, πως από τους πρώτους τρεις μήνες κατάλαβε τη δυσκολία της συγκεκριμένης δουλειάς και πως δεν είναι όλα τόσο ροζ.

Η Βίκυ μίλησε και για τη σχέση της με το Νίκο Κριθαριώτη. Ενώ είναι τρία χρόνια μαζί δεν σκέφτεται ακόμη το γάμο αν και θέλει πολύ να κάνει οικογένεια και παιδιά. Ίσως της έχει μείνει φοβία από το χωρισμό των γονιών της.

Χαίρεται πολύ που ο σύντροφός της είναι δίπλα της και έχει τόσο γερό στομάχι αφού αφού αντέχει να τη βλέπει συχνά προβληματισμένη και να κλαίει, κυρίως όταν δεν έχει πολλές ώρες ύπνου στη διάθεσή της! Μάλιστα της λέει πως δεν μοιάζει με 31 χρονών αλλά με 7!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε