Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Βιβλίο “φωτιά” ετοιμάζει ο Θέμος Αναστασιάδης!

Τα δημοσιογραφικά άπλυτα στη φορά προαναγγέλει πως θα βγάλει, ο Θέμος, μέσα από τη στήλη του “Media Club” στο “Πρώτο Θέμα”.

“Έχω ξεκινήσει να τα γράφω σ’ ένα ΒΙΒΛΙΟ, που θα περιλαμβάνει όλα όσα έγιναν τα τελευταία 25 χρόνια στα ΜΜΕ. Πώς κι ο τελευταίος φίτσουλας βοηθός-βοηθού αρχισυντάκτη βρέθηκε να κυκλοφορεί με το προτελευταίο τουλάχιστον μοντέλο Σταρ Ελλάς! Πιο… κάτω δεν έπεφτε! ✖✖✖ Αντε και καμιά από την εξάδα φιναλίστ των Καλλιστείων του ΑΝΤ1, άμα… είχε αναδουλειές. ✖✖✖ Σε αυτό το βιβλίο γράφω, ΟΧΙ όπως γράφουν διάφοροι δημοσιογράφοι, αλλά όπως… ξέρουν αυτοί που πρέπει να ξέρουν ότι ξέρω να τα γράφω, τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ πρωτίστως για τους ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΕΣ, για τους οποίους δούλεψα κατά καιρούς. Και δεν θυμάμαι να μου ξέφυγε κανείς… ✖✖✖ Θα ’χει ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ, αλλά και ΟΛΙΓΟΝ κλάμα, για δήθεν…μεγάλες και σεβαστές προσωπικότητες που στο τέλος αποδείχτηκαν μικρόψυχα ανθρωπουλάκια. (Το λέω με αγάπη.
 
Το… «ανθρωπάκια» θα ήταν περιφρονητικό.) Ανθρωπουλάκια, ΝΑΙ, τα πουλάκια μου. Ειδικό κεφάλαιο: ΜΕΣΣΑΛΙΝΕΣ στα media, θηλυκές, αλλά και αρσενικές υπάρξεις που από κρεβάτι σε κρεβάτι αφεντικού, gay ή στρέιτ έκαναν και ΚΑΝΟΥΝ καριέρα. Καμιά φορά ως την κορυφή. ✖✖✖ Αλλά για το ΒΙΒΛΙΟ, άλλη φορά και με την εξής σειρά: ζωντανοί – μακαρίτες και ΘΡΥΛΟΙ των ΜΜΕ εκδότες κυρίως, αλλά και δημοσιογράφοι, όπως και… εκδότες-διευθυντές ή δημοσιογράφοι-εκδότες και διάφορες άλλες υβριδικές κατηγορίες που έχουν ξεφυτρώσει κατά καιρούς και νομίζουν ότι… ΚΑΤΙ έκαναν”

Φυσικά δεν παραλείψε να υπογράψει ως “Μαύρη Χείρα”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε