Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λιακάδα 20 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

William – Kate: Ξόδεψαν 14 εκατ. ευρώ για να ανακαινίσουν το παλάτι που θα ζήσουν! Δες φωτογραφίες

Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.03.2012 | 16:17
Πρώτη δημοσίευση: 26.03.2012 | 16:17

Μια βόλτα μέσα στο Kensington Palace που θα ζήσει το βασιλικό ζευγάρι...

Έτοιμο φαίνεται πως είναι το παλάτι που θα ζήσει το βασιλικό ζευγάρι της Αγγλίας. Ο πρίγκιπας William και η Δούκισσα του Cambridge ξόδεψαν 14 εκατομμύρια ευρώ για να ανακαινιστεί πλήρως το Kensington Palace, όπου αποφάσισαν να στεγάζουν τον έρωτά τους.
 
Το διάσημο ζευγάρι είχε αποφασίσει εδώ και καιρό να μείνει στο συγκεκριμένο κτίριο το οποίο είναι πολύ κοντά στο βασιλικό παλάτι. Ωστόσο, τόσο η Catherine όσο και ο William ήθελαν να είναι ανεξάρτητοι. Έτσι, επιστρατεύτηκαν αμέσως τα συνεργία και ξεκίνησε το ρετούς του παλατιού που υπολογίζεται πως κόστισε αρκετά εκατομμύρια ευρώ.
 
Ο φωτογραφικός φακός της “Daily Mail” μπήκε στο παλάτι και απαθανάτισε τις αλλαγές που έγιναν και όλους τους χώρους που θα ζήσει το διάσημο ζευγάρι.
 
Το παλάτι είχε ανακαινιστεί πριν από χρόνια, το 1992, όταν είχε πιάσει φωτιά και είχε καταστραφεί ένα μέρος του από γερμανική βόμβα. Αλλά αυτήν τη φορά, η ανακαίνιση του μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμη μεγαλύτερη και πιο πολυέξοδη.
 
Δες φωτογραφίες από το εσωτερικό του παλατιού στο TLIFE


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Στόχος του Τραμπ ο ίδιος ο Άσαντ! Σκέψεις να βομβαρδιστεί το παλάτι - Ο ρόλος της Ιβάνκα και το παρασκήνιο της επέμβασης Στόχος του Τραμπ ο ίδιος ο Άσαντ! Σκέψεις να βομβαρδιστεί το παλάτι - Ο ρόλος της Ιβάνκα και το παρασκήνιο της επέμβασης
  2.  Χρυσή  πρόσληψη! Ο  εκλεκτός  της βασίλισσας Ελισάβετ θα λαμβάνει 22.000 λίρες τον χρόνο "Χρυσή" πρόσληψη! Ο "εκλεκτός" της βασίλισσας Ελισάβετ θα λαμβάνει 22.000 λίρες τον χρόνο
  3. Ο Χάρι φέρνει τη Μέγκαν στο παλάτι! Ο Χάρι φέρνει τη Μέγκαν στο παλάτι!