Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

William και Catherine: Δημοσιεύτηκε η βιογραφία τους σε χρόνο ρεκόρ!

William και Catherine: Δημοσιεύτηκε η βιογραφία τους σε χρόνο ρεκόρ!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 04.05.2011 | 15:56
Πρώτη δημοσίευση: 04.05.2011 | 15:56

tlife

Mόλις 72 ώρες μετά το βασιλικό γάμο, ο Andrew Morton ετοίμασε τη βιογραφία του λαμπερού ζευγαριού...

Σε χρόνο ρεκόρ δημοσιεύθηκε η βιογραφία του William και της Catherine, μετά το βασιλικό γάμο στο Westminster Abbey. Ο Andrew Morton που είχε γράψει και τη βιογραφία της Diana έδωσε στο κοινό τη βιογραφία του ζευγαριού μέσα σε 72 ώρες από την πραγματοποίηση του γάμου.
 
Σύμφωνα με την “Guardian”, ο εκδότης Michael O'Mara είναι πολύ αισιόδοξος για τις επικείμενες πωλήσεις του βιβλίου. Η βιογραφία με τίτλο “William & Catherine: Οι ζωές και ο γάμος τους” είναι ένα βιβλίο 200 σελίδων και ο Morton πήρε και πρόσθεσε τις φωτογραφίες από το γάμο, 100 λεπτά μετά την εμφάνισή του ζευγαριού στο παράθυρο του παλατιού, όπου έδωσαν το πρώτο τους φιλί. Ο ίδιος μάλιστα, έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο του γάμου την ημέρα της τελετής και έστειλε αμέσως το βιβλίο στην Ιταλία για εκτύπωση.Τα πρώτα αντίτυπα κυκλοφόρησαν στο “Waterstone's Charing Cross”, στις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας, μόλις 72 ώρες μετά την τελευταία φωτογραφία του ζευγαριού από το γάμο. Στα πρώτα κεφάλαια του βιβλίου περιγράφεται η ζωή της Catherine και του William, η γνωριμία τους, τα πρώτα χρόνια στο Πανεπιστήμιο, η επίδειξη μόδας που συμμετείχε ερασιτεχνικά η Δούκισσα του Cambridge, η σχέση τους και ο λαμπερός γάμος.

Σε κάποιο σημείο του βιβλίου ο Morton αναφέρει: "Στο πρόσωπο της Catherine είναι ξεκάθαρο, πως ο William, παρόλο που δίστασε κάποιες φορές να αναλάβει τις υποχρεώσεις του σαν μελλοντικός βασιλιάς, έχει βρει την ηρεμία, τη γαλήνη και την αφοσιώση που χρειάζεται. Η Δούκισσα φαίνεται πως κρύβει ένα δυναμισμό και μια αποφασιστικότητα, πίσω από το χαμόγελό της". 
 
Διάβασε εδώ περισσότερα
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο