Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Χ. Κοτέντος για ΝΤΜ: Επιλέχθηκαν και κορίτσια που απλά θέλουν να βγουν στη τηλεόραση!

Ο Χριστόφορος Κοτέντος φωτογραφίζεται με την αδερφή του, Μερόπη, και μιλάει για το Next Top Model, για την καριέρα του και τα παιδικά του χρόνια.

Ο Χριστόφορος Κοτέντος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ! με την αδερφή του Μερόπη. Η μόδα ήταν κάτι που αγαπούσε από πολύ μικρός. Στην ηλικία των 12 έφτιαξε το πρώτο του παντελόνι. ”Η μητέρα μου ασχολιόταν με τα νυφικά και ο πατέρας μου ήταν φωτογράφος, οπότε είχα ερεθίσματα. Τότε έφτιαξα ένα παντελόνι για την αδερφή μου, το οποίο ήταν πολύ αστείο”, δηλώνει.

Σπούδασε στο Λονδίνο και πολλές φορές μετανιώνει που δεν έμεινε εκεί μόνιμα. Ο Χριστόφορος μιλάει ια τη τηλεόραση και για τη συνεργασία του με τα μέλη της κριτικής επιτροπής του Next Top Model. ”Το σόου έχει εν μέρει σχέση με το αντικείμενό μου. Το λέω αυτό γιατί ως ριάλιτυ σόου πολλές φορές έχω να κάνω με κορίτσια που βρίσκονται εκεί μόνο και μόνο επειδή έχουν να δώσουν κάτι στην εκπομπή ως προσωπικότητες. Τα κριτήρια δεν είναι ίδια με ένα κάστινγκ για fashion show. Επειδή είμαστε τρεις στην επιτροπή, υπάρχουν όλες οι απόψεις. Διαφωνίες υπάρχουν. Με τον Χάρη είχαμε μία έντονη στιγμή, γιατί κάθε άνθρωπος έχει τη γνώμη του. Είναι λογικό να δημιουργούνται εντάσεις. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά”, παραδέχεται.

Διάβασε περισσότερα στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε