Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Χ.Παπακαλιάτης: Αν συνέχιζα τη σειρά το “4” θα γινόταν “1”

Ο δημοφιλής ηθοποιός και σεναριογράφος μιλάει για το τέλος της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς “4”.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είναι ανακουφισμένος από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά και η αποδοχή του κόσμου του δίνει την δύναμη να προχωρήσει επαγγελματικά. Μιλώντας στην εφημερίδα Βήμα, ο ίδιος αναφέρεται στο τελευταίο επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα και αποκαλύπτει πως πραγματεύεται το εξής ερώτημα: “Υπάρχει το Για Πάντα;” 

Ο Χριστόφορος σχολιάζει και την οικονομική κρίση που έχει επηρεάσει τις τηλεοπτικές παραγωγές λέγοντας: “Το τραγικό είναι ότι από τις 35 δουλειές φθάσαμε σήμερα στις πέντε και αυτές όσο πιο φτηνά γίνεται. Θέλω όμως να ελπίζω ότι όλο αυτό το σκληρό και σχεδόν απάνθρωπο σκηνικό που τώρα υπάρχει θα καταφέρει να ισορροπήσει κάποια στιγμή”

Όσον αφορά το αν θα συνέχιζε τη σειρά την επόμενη σεζόν ο ίδιος σχολιάζει: “Ήταν κάτι που το σκεφτόμασταν πολύ σοβαρά. Στο κανάλι, όμως, όσο και να στήριζε τους “4”, ήταν αβάσταχτο ένα τέτοιο κόστος. Υπό τις υπάρχουσες συνθήκες ήταν πρακτικά αδύνατον. Και ειδικά και με αυτόν τον φόρο του 20% οι “4” θα έπρεπε να γίνονταν “1”. Αλλη δουλειά, δηλαδή.”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε