Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Χ. Πολίτη: “Με την Μενεγάκη είχα μια τρομερά δυνατή χημεία!”

Η γνωστή “κοσμικογράφος” μίλησε για το χώρο της showbiz, τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη και τους άντρες της ζωής της…

Για τη συνεργασία της με την Ελένη Μενεγάκη, το χώρο της showbiz και τους άντρες της ζωής της, μίλησε η Χριστίνα Πολίτη.
 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!” η γνωστή κοσμική κυρία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με την παρουσιάστρια του Alpha και ξεκαθάρισε ότι δεν χρειαζόταν να εκμεταλλευτεί τη γνωριμία της με τον Ματέο Παντζόπουλο για να μπει στην εκπομπή της Μενεγάκη. “ Η Ελένη είναι πανέξυπνη και ξέρει να επιλέγει με βάση τα δικά της κριτήρια. Με την Ελένη είχα μια τρομερά δυνατή χημεία όταν πήγα καλεσμένη στην εκπομπή της και αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι μαζί. Μου είπε πως ήθελε το μυαλό μου κι εγώ προσπάθησα να ενταχθώ σε μια ήδη αυστηρά δομημένη εκπομπή… Επέλεξα την Ελένη γιατί είναι η μεγαλύτερη αξία στο χώρο της και ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με το team που ήταν άψογο και τόσο ζεστό όσο μια σχολική τάξη”.
Μιλώντας για τους σταρς της ελληνικής showbiz, η ίδια ανέφερε: “Υπάρχουν και δεν είναι αυτοί που κανονίζουν τα στημένα εξώφυλλα και φλυαρούν βασανίζοντάς μας με ένα ατελείτο self promo. Ο Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο Νίκος Καρβέλας και ο Σάκης Ρουβάς είναι κανονικοί stars, ο καθένας για άλλους λόγους”.
 
Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε