Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λιακάδα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χ. Ρουτζούνη: Η γυναίκα που παραχώρησε μαζί με το συζυγό της το Μέγαρο για τους μετανάστες!

Χ. Ρουτζούνη: Η γυναίκα που παραχώρησε μαζί με το συζυγό της το Μέγαρο για τους μετανάστες!
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 29.01.2011 | 13:14

tlife

Με πρωτοβουλία της Χρυσάνθης Ρουτζούνη παραχωρήθηκε το Μέγαρο Υπατής για να μείνουν 15 μέρες οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική.

Λύση στο πρόβλημα που απασχόλησε την ελληνική κοινότητα αποφάσισε να δώσει η Χρυσάνθη Ρουτζούνη, παραχωρώντας μαζί με τον συζυγός της το Μέγαρο Υπατής, για να μείνουν για 15 μέρες οι μετανάστες που είχαν καταλάβει τη Νομική.
 
Το ζευγάρι θέλησε να παραχωρήσει το πολυτελέστατο κτήριο για ένα χρονικό διάστημα, με σκοπό να δοθεί εν μέρει μια λύση και να σταματήσουν οι εντάσεις που είχαν δημιουργηθεί.
 
Η Χρυσάνθη Ρουτζούνη είναι μια γυναίκα που προέρχεται από πολύ εύπορη οικογένεια, έχει σπουδάσει γιατρός και είναι άνθρωπος της προσφοράς. Έχει τελειώσει την ιατρική και πήρε την ειδικότητα της παιδοχειρουργού. Η ίδια δεν είχε ανάγκη από χρήματα, γι' αυτό και εργάστηκε εθελοντικά στο Νοσοκομείο Παίδων και στο ΙΚΑ και μέχρι πριν από δυο χρόνια χειρουργούσε τους ασθενείς.
 
Η συγκεκριμένη γυναίκα έκανε μια πολύ όμορφη οικογένεια και παντρεύετηκε τον ιδιοκτήτη της “Κάπα Research” κο Ρουτζούνη. Παρόλα αυτά, ποτέ δεν έπαψε να προσφέρει στους συνανθρώπους της. Μάλιστα, μετά τον πρόσφατο σεισμό της Αίτής, εκείνη βρέθηκε εκεί για να βοηθήσει με τις γνώσεις της του γιατρούς και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ανθρώπους που το είχαν ανάγκη.
 
Δες το video από την εκπομπή:
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook