Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 12 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χ. Χολίδης για Δούκισσα: "Ονομάζετε δεσμό μια φήμη που κυκλοφορεί!"

Χ. Χολίδης για Δούκισσα: `Ονομάζετε δεσμό μια φήμη που κυκλοφορεί!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 24.06.2011 | 14:21

tlife

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για το αν ήταν ποτέ κακομαθημένος, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνον, για την Δούκισσα Νομικού αλλά και για το πότε θα κάνει οικογένεια....

Ο Χρήστος Χολίδης μίλησε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” για το αν ήταν ποτέ κακομαθημένος, για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για εκείνον, για την Δούκισσα Νομικού αλλά και για το πότε θα κάνει οικογένεια!
 
Ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχεται ότι υπήρξε κακομαθημένος: “Το 2007 όταν κατέβηκα στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη ήμουν σίγουρος πως ότι και να έκανα θα πήγαινε καλά. Τότε έπιασα πάτο. Συμμετείχα σε ένα σχήμα που δεν πήγε. Δεν το περίμενα με τίποτα. Περίμενα ότι θα κατέβαινα στην Αθήνα, θα τραγουδούσα αμέσως σε σούπες μαγαζιά και θα είχα πολλές προτάσεις, αλλά όλα αυτά δεν έγιναν.”
 
Όταν τον ρώτησαν αν έχει κρυφό δεσμό με την Δούκισσα Νομικού, ο ίδιος δήλωσε: “Καταρχήν ονομάζετε δεσμό μια φήμη που κυκλοφορεί. Έπειτα ποτέ δεν έχω μιλήσει για καμιά κοπέλα και αυτό συνεχίζω να κάνω. Με ακούσατε ποτέ να μιλάω γι' αυτό; Το ίδιο ακουγόταν και για την Κατερίνα Στικούδη, όπως και για την Κατερίνα Παπουτσάκη που είναι πολύ καλή μου φίλη.”

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο