Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Όλη η αλήθεια για την σχέση τους!

Τι ισχύει τελικά για τη σχέση της ηθοποιού και του τραγουδιστή;

Από το καλοκαίρι δημοσιεύματα θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνουν αρκετά… στενή παρέα! Φυσικά δεν άργησε να γραφτεί ότι κάτι τρλέχει αναμεσά τους… Και γιατί να μην πούνε; Νέοι, ωραίοι και χωρισμένοι είναι!

Βέβαια στενοί τους συνεργάτες διαψεύδουν ότι υπάρχει κάποια σχέση ερωτική μεταξύ τους αλλά δεν αποκλείουν ότι στο μέλλον αυτό μπορεί να αλλάξει!

Δες το βίντεο από το “Αξίζει να το ζεις”!

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της Espresso, o Μιχάλης Χατζηγιάννης εδώ και λίγο καιρό έχει μετακομίσει σε ένα ήσυχο δρομάκι στο Κολωνάκι. Το νέο διαμέρισμά του που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης είναι ένας ιδανικός χώρος για ξεκούραση αλλά και για να συναντά την αγαπημένη του Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία πρόσφατα μετακόμισε στο κέντρο.

Το ζευγάρι θέλει να είναι διακριτικό και να μην προκαλούν σχόλια. Παρόλο που είναι μαζί από τις αρχές του καλοκαιριού μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει καμία κοινήτους εμφάνιση και η όμορφη Ζέτα φροντίζει όταν επισκέπτεται τον αγαπημένο της να μην τραβάει τα βλέματα.
 
“Απέναντι από την πολυκατοικία που είναι το διαμέρισμα του Μιχάλη βρίσκεται ένα ινστιτούτο αισθητικής. Στην αρχή νομίζαμε ότι η Ζέτα Μακρυπούλια επισκέπτεται το ινστιτούτο για να κάνει κάποια κούρα ομορφιάς, αλλά τελικά διαπιστώσαμε ότι πηγαίνει στην πολυκατοικία που βρίσκεται το σπίτι του αγαπημένου της Μιχάλη” δήλωσε γειτόνισσα του τραγουδιστή…

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε