Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Παντρεύονται το 2012; Τι λένε τα άστρα;

Θα ντυθεί νυφούλα τελικά η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της τον τραγουδιστή;

Η Ζέτα Μακρυπουλία και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Ο έρωτας τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον γάμο σύμφωνα με το στενό τους περιβάλλον. Τι λένε όμως τα άστρα για την σχέση αυτή; Θα ντυθεί τελικά νυφούλα η παρουσιάστρια έχοντας στο πλευρό της τον τραγουδιστή;

Ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz δεν είναι άλλο από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια! Τι κρύβεται όμως πίσω από αυτή την όμορφη σχέση, που δημιουργήθηκε εκρηκτικά και απρόβλεπτα και ξάφνιασε όλους μας; Είναι ένα εφήμερο πάθος που σύντομα θα σβήσει ή τα συναισθήματά τους είναι πιο βαθιά και ουσιαστικά; Οι φήμες λένε ότι σύντομα το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, τα άστρα όμως είναι με το μέρος τους; Τελικά ο Χατζηγιάννης και η Μακρυπούλια παντρεύονται μέσα στο 2012; Η αστρολογία μας έχει όλες τις απαντήσεις αλλά και μοναδικά κους – κους για τον Μιχάλη και τη Ζέτα…

H Ζέτα είναι μια δυναμική και λαμπερή Λιονταρίνα, με ωροσκόπο στο λογικό, πρακτικό αλλά και επικοινωνιακό ζώδιο της Παρθένου! Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανήκει στον αστερισμό του ερωτικού Σκορπιού, με ωροσκόπο στον ταλαντούχο, κοινωνικό και διπλωμάτη Ζυγό! Μέσα από τα προσωπικά τους ωροσκόπια, είναι φανερό ότι και οι δύο είναι άνθρωποι που επιζητούν όχι μόνο την επαγγελματική καταξίωση αλλά και την κοινωνική άνοδο. Έχουν κοινούς στόχους και όνειρα και ο ένας λειτουργεί συμπληρωματικά στον άλλον ….

Η Ζέτα μπήκε στη ζωή του Μιχάλη εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα και σε στιγμή που ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, δεν ήταν σε περίοδο που αναζητούσε έναν έρωτα ή μία σχέση! Η λαμπερή Λιονταρίνα – η Ζέτα – με ένα βλέμμα της κατάφερε να σαγηνεύσει τον ερωτικό Σκορπιό – τον Μιχάλη- και πολύ γρήγορα κανένας από τους δύο δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτό τον φλογερό έρωτα!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, στο πλευρό της Ζέτας άλλαξε συνήθειες, απόψεις, μεταμορφώθηκε και ωρίμασε. Οι θετικές όψεις που σχηματίζει ο Ουρανός της Ζέτας, με τον Ήλιο και τη Σελήνη του Μιχάλη, φανερώνει ότι η σχέση τους άλλαξε και στους δύο πολλά από τα δεδομένα που είχαν για τον έρωτα και τις σχέσεις. Ανάμεσά τους υπάρχει ισχυρή έλξη, έντονο πάθος και τα συναισθήματα που δημιουργεί ο ένας στον άλλον είναι πρωτόγνωρα και πολύ έντονα! Η Ζέτα Μακρυπούλια, έχοντας αρκετούς από τους πλανήτες της, αλλά και τον ωροσκόπο της στο ζώδιο της Παρθένου, αρκετές στιγμές «προσγειώνει» τον Μιχάλη στην πραγματικότητα και λειτουργεί απέναντί του υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά. Της αρέσει να τον φροντίζει, σαν να είναι μικρό παιδί … Από την άλλη πλευρά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης νιώθει πως στο πλευρό της Ζέτας, βρήκε όχι μόνο το άλλο του μισό αλλά και μία μόνιμη πιστή φίλη, αυτό είναι φανερό γιατί στον 11ο οίκο του ωροσκοπίου του, βρίσκεται ο Ήλιος της Ζέτας.

Διάβασε αν θα παντρευτούν στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε