Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

“Χίλιοι και ένας τρόποι για να διασκεδάσετε την ιεραποστολική στάση”

Ο Άνθιμος Ανανιάδης θα είναι ο πρωταγωνιστής μιας ανατρεπτικής αμερικάνικης παραγωγής που θα περιλαμβάνει πολύ ερωτικές σκηνές.

Ο τίτλος της ταινίας “1.001 Ways to Enjoy the Missionary Position”, μας δίνει την πρώτη γεύση για το περιεχόμενό της το οποίο θα είναι άκρως τολμηρό.

“Χίλιοι και ένας τρόποι για να διασκεδάσετε την ιεραποστολική στάση” είναι η ελληνική ερμηνεία του τίτλου της αμερικανικής παραγωγής, στην οποία έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύει ο Άνθιμος Ανανιάδης.
 
Σε σενάριο του Isaac Ho, με πρωταγωνίστρια τη sexy ηρωίδα «Honey Bunny» της περίφημης ταινίας «Pulp Fiction» του Quentin Tarantino Amanda Plummer, ο θεατής βλέπει να εκτυλίσσεται μια ερωτική και παράλληλα δραματική ιστορία. Αυτή την περίοδο η ταινία είναι στο στάδιο του post production, όπως διαβάζουμε στην Espresso.

Ο σκηνοθέτης της ταινίας Alan Chu βγάζει τον άλλο του εαυτό στο πανί. Η παραγωγή έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες, με τον Άνθιμο να πηγαινοέρχεται σε Ελλάδα και Αμερική. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη, ο Άνθιμος, η Amanda και οι υπόλοιποι ηθοποιοί βρήκαν “απελευθερωτική” και “προκλητική” την πρόταση να παίξουν στο έργο του. 

Ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο “γιος” του Κώστα Βουτσα, εδώ και πολύ καιρό αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά του για καριέρα στο Χόλιγουντ και φαίνεται να έχει κάνει το πρώτο βήμα.

Σκηνή από την καινούρια ταινία του Άνθιμου Ανανιάδη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε