Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Χωρίζει για 8η φορά!

Χωρίζει για 8η φορά!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.04.2010 | 19:50

Ο λόγος που οδηγήθηκε για μία ακόμη φορά στο διαζύγιο ο Larry King, είναι η απιστία του με την αδερφή της συζύγου του.

Ο τηλεοπτικός αστέρας του CNN χωρίζε με την σύζυγό του μετά από 10 χρόνια κοινής συμβίωσης. Όλοι πίστευαν ότι ο γάμος αυτός θα ήταν και ο τελευταίος για τον γνωστο δημοσιογράφο αλλά εκείνος τους διέψευσε.

Ο Larry King κατέθεσε αίτηση διαζυγίου για τη γυναίκα του την Shawn Southwick με την οποία παντρεύτηκε το 1997. Μετά απο τα 7 του διαζύγιά απο τις 6 γυναίκες του, καθώς τη μια την παντρεύτηκε δυο φορές, φαίνεται ότι γνωρίζει την διαδικασία καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Ο λόγος που το ζευγάρι ήρθε σε ρήξη είναι η άστατη ζωή του Larry King που, σύμφωνα με την πρών συζυγό του, διατηρούσε παράνομο ερωτικό δεσμό με την αδερφή της επί 5 χρόνια. Η απόδειξη των ισχυρισμών αυτών είναι οι αναλύσεις των πιστωτικών του καρτών που δείχνουν εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια σε πανάκριβα δώρα τα οποία πήγαν στην αδερφή της συντρόφου του, Shannon.

Ο διάσημος παρουσιαστής αρνήται κάθε κατηγορία καθώς και η φερόμενη ως ερωμένη του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Shawn Southwick φημολογείται ότι διατηρούσε δεσμό με τον προπονητή του γιου της, Hector Penate.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο