Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Χρ. Λαμπίρη: “Δεν μου αρέσει η ισότητα, θέλω ο άντρας να είναι ισχυρότερος”!

Για την οικογένεια, την κόρη της και την τηλεόραση μίλησε η Χριστίνα Λαμπίρη…

Η Χριστίνα Λαμπίρη έδωσε μία συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό Glam και μίλησε για την τηλεόραση, την κόρη της και για το πώς βλέπει τις σχέσεις. Με αφορμή την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φααίης Σκορδά, είπε πως δεν δα μπορούσε να κάνει κάτι παρόμοιο. “Δεν μου αρέσει καθόλου η ισότητα. Θέλω ο άνδρας μου να είναι ισχυρότερος και να νιώθω ασφάλεια δίπλα του. Άλλο η δουλειά, άλλο το σπίτι.”

Για το αν θα παρουσίαζε ποτέ το Big Brother: “Ενδεχομένως ναι, αν έπαιρνα καλά λεφτά. Δεν θα ήμουν όμως σίγουρα καλή παρουσιάστρια στο παιχνίδι αυτό γιατί απλά θα ντρεπόμουν για το προϊόν. Για τα νούμερα μάλλον φταίνε ο σεναριγράφος και το κάστινγκ”.

Για την οικονομική κρίση: “Δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχει επηρεαστεί. Κάνω υπεράνθρωπες προσπάθειες περικοπών.”

Για την κόρη της Μαρίσα: “Έτσι κι αλλιώς, ως γονιός, αγχώνεσαι με ο,τιδήποτε έχει σχέση με το παιδί σου, μέχρι να κλείσεις τα μάτια σου. Βεβαίως και αγχώνομαι για το μέλλον της Μαρισας. Πάνω από όλα θέλω να είναι υγιής κι ευτυχισμένη. Ίσως χρειαστεί κι εκείνη όπως πολλά παιδιά να εργαστεί εκτός Ελλάδας για να επιβιώσει. Θ α δούμε, έχει ο Θεός!”

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε