Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χριστίνα Παππά – Τζο Τόγκου: “Νοικοκυρές” με κοινή πορεία!

Η Χριστίνα Παππά και η Τζο Τόγκου θα βρεθούν μαζί στο καινούριο ριάλιτι του Ant1, Real Housewives of Athens και συνεργάζονται επαγγελματικά στην πρώτη τους σειρά ρούχων.

Είναι ωραίες, επιτυχημένες, διαθέτουν το ίδιο χιούμορ και γούστο και φέτος θα συνεργάζονται στενά. Ο λόγος για την ηθοποιό Χριστίνα Παππά και την σχεδιάστρια Τζο Τόγκου, που υπογράφουν την πρώτη τους σειρά ρούχων “Christine and Joe”.
 
Η Χριστίνα και η Τζο είναι δυο γυναίκες που έχουν περάσει από δυο γάμους και δυο διαζύγια, έχουν αποκτήσει από έναν γιο η καθεμία και συνδέονται με μια συνεργασία που μόλις ξεκίνησε. Οι δυο τους υπογράφουν την νέα σειρά ρούχων τους και ετοιμάζονται για το νέο ριάλιτι του Ant1 “Real Housewives of Athens”.
 
Σε συνέντευξή τους στο περιοδικό “ΟΚ!” οι δυο γυναίκες αποκαλύπτουν πως αγαπούν πολύ τη μόδα και γι’ αυτό αποφάσισαν να συνεργαστούν. Η Χριστίνα, μάλιστα, αναφέρει πως θεωρεί την Τζο πολύ καλή σχεδιάστρια και έτσι αποφάσισε να την βοηθήσει στο ξεκίνημά της δίνοντάς της ιδέες. Οι δυο τους σχεδιάζουν να κάνουν το ντεπούτο τους στο “Athens XClusive Designers Week” και το ύφος των ρούχων τους θα είναι chic με ροκ στοιχεία.

Περισσότερα στο “OK!” που κυκλοφορει:

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε