Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Χρήστος Χολίδης: “Για μένα η οικογένεια είναι κάτι ιερό”

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα…

Ο Χρήστος Χολίδης ξεκίνησε την καριέρα του κάνοντας διαφορετικά πράγματα από αυτά που κάνει σήμερα. Από μπασκετμπολίστας και περιστασιακά ως μοντέλο έγινε ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές.

Ο ίδιος μίλησε, δεύτερη μέρα Χριστουγέννων, στην εκπομπή “Γιάφκα” του Σπύρου Χαριτάτου και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα παιδικά του χρόνια και στον ξεκίνημά του από την Ξάνθη όπου γεννήθηκε αλλά και τα πρώτα του χρόνια στην Αθήνα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην οικογένειά του και στο πόσο πολύ δεμένεος είναι μαζί της. Ο Χρήστος έχει δύο αδερφές που της λατρέυει, όπως και τον μπαμπά του Χαράλαμπο και την μαμά του Πολυξένη. “Η οικογένεια για μένα είναι κάτι ιερό”, δήλωσε ο τραγουδιστής. Για τους γονείς του θα μπορούσε να κάνει τα πάντα και γι’αυτο ενοχλείτε όταν ενοχλούνται από τα μέσα. “Εγώ επέλεξα αυτό που είμαι ενώ οι γονείς μου όχι”, ξεκαθάρισε ο Χρήστος.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στην αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού. Ο τραγουδιστής για μάι ακόμη φορά τόνισε πως είναι δίπλα της και την στηρίζει σε όλα. Ένα από αυτά είναι και τα επαγγελματικά της προβλήματα που αντιμετωπίζει με το Alter.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε