Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Χριστούγεννα στο internet!

Χριστούγεννα στο internet!

Προετοιμαστείτε για τα Χριστούγεννα, εύκολα, γρήγορα, οικονομικά και …διαδικτυακά!

 Ο παγκόσμιος ιστός φιλοξενεί χιλιάδες ιστοσελίδες  με ιδέες και προτάσεις για τα Χριστούγεννα. Το παραδοσιακό γράμμα στον Άγιο Βασίλη έχει γίνει από καιρό e-mail, ενώ μπορούμε απλά με μερικά κλικς, να αγοράσουμε σπάνια  στολίδια μέσω web,να φτιάξουμε  εκπληκτικές γιορτινές νοστιμιές, να “κλέψουμε” μοναδικές ιδέες διακόσμησης και να πλουτίσουμε την ψηφιακή μας δισκοθήκη με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια απ΄ όλο τον κόσμο!

Επειδή τα πάντα ξεκινούν με μία ωραία ιδέα… κάντε κλικ εδώ www.amazing-christmas-ideas.com
Kυριολεκτικά το site  με το… θησαυρό των Χριστουγέννων Θα βρείτε φοβερές ιδέες για: δώρα, διακόσμηση,συνταγές,στολίδια.στεφάνια,δέντρα,μυστικά για το γιορτινό τραπέζι.

Αυτό το δέντρο είναι στολισμένο από ζαχαρωτά και σοκολατένια στολίδια που δεν είναι μόνο όμορφα,αλλά και νόστιμα!

Επειδή τα Χριστούγεννα σημαίνουν διασκέδαση και παιχνίδι.πάρτε τα πιτσιρίκια μπροστά από τον υπολογιστή και κάντε κλίκ εδώ www.freechristmasgames.com/  για να παίξετε  ότι παιχνίδι σας αρέσει με βασικό θέμα τα …Χριστούγεννα!

Μετά και αφού το βλαστάρι σας , σας θυμίσει πόσο καλό παιδί ήταν όλη τη χρονιά στείλτε ένα mail  στον Άγιο Βασίλη για να σας στείλει εγκαίρως τα δώρα…http://www.emailsanta.com/

Και επειδή δεν μπορούμε να σκεφτούμε τα Χριστούγεννα χωρίς μουσική, κάντε κλικ εδώ www.christmas-songs.org/
για μιά τεράστια συλλογή Χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από όλο τον κόσμο.

Το καλύτερο, το αφήσαμε για το τέλος.Αν σας αρέσει να περνάνε όλα  από τα χεράκια σας δείτε πως μπορείτε εύκολα να φτιάξετε ένα τρισδιάστατο αστέρι!

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε