Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Χρύσπα: ”Θα κάνω και θρησκευτικό γάμο”

Η Χρύσπα ήταν καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”

Η Χρύσπα το καλοκαίρι που μας πέρασε παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της μυστικά με πολιτικό γάμο. Σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή ”Αξίζει να το ζεις”, μίλησε για το γάμο της, περιέγραψε τον τρόπο που γνώρισε και ερωτεύτηκε τον σύντροφο της, για το πρόβλημα που είχε με τα κιλά της και παράλληλα αποκάλυψε και τον τρόπο που τα έχασε .

Για το γάμο της με τον αγαπημένο της είπε: ”Παντρευτήκαμε ένα χρόνο μετά τη γνωριμία μας. Πρόταση γάμου, μου έκανε πάνω στο μήνα. Πέρσι κινούμασταν στον ίδιο χώρο πάλι στη Θεσσαλονίκη για κάποιες εμφανίσεις μου. Εκεί είχαμε δει ο ένας τον άλλον, είχαμε δει κάποιες κινήσεις, εγώ το είχα κάνει δηλαδή, φαντάζομαι και εκείνος και στον ένα μήνα επάνω που ήρθαμε πιο κοντά, έγινε η πρόταση”.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι εκείνη έκανε το πρώτο βήμα στην σχέση τους: ‘Εγώ έκανα την δουλειά μου κανονικά, εκείνος δεν είναι τραγουδιστής, είχε ένα άλλο πόστο και έτσι μέσα από το μαγαζί γνωριστήκαμε σιγά- σιγά. Μου είχε γυαλίσει κατευθείαν. Ως τοξοτίνα βάζω στόχους και οι στόχοι μου συνήθως πραγματοποιούνται. Εγώ το σκέφτηκα όλο. Δηλαδή εγώ το ήθελα έτσι από την αρχή, το είχα σκεφτεί. Το έγκλημα το είχα οργανώσει στο μυαλό μου. Εγώ το έριξα πρώτη το γάντι αλλά το έριξα με τέτοιο τρόπο που φαινόταν ότι το έριξε εκείνος

Τι ήταν αυτό που την τράβηξε στον σύζυγο της; ”Μου άρεσε πολύ το γεγονός ότι ενώ και εκείνος δουλεύει νύχτα, δεν έχει σχέση με την νοοτροπία των ανθρώπων. Όπως και εγώ είμαι άνθρωπος, που δεν έχω πολλές παρέες μέσα από τον κύκλο μου, αλλά έχω παρέες τους παιδικούς μου φίλους, έτσι και εκείνος και αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον και άρχισα να το ψάχνω λίγο πιο πολύ και τελικά καταλήξαμε σήμερα να είμαστε παντρεμένοι. Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον, να είμαστε γεροί και δυνατοί να κάνουμε μια ωραία οικογένεια και όλα καλά”, δήλωσε.

Η Χρύσπα όπως αποκάλυψε δεν είχε σκοπό να φορέσει νυφικό στον γάμο της. ”Το νυφικό ήταν έκπληξη δεν το έκανα δοκιμή εγώ. Μου το έφεραν σπίτι, οι φίλες μου, η μαμά μου και η αδερφή μου. εγώ είχα σκοπό να βάλω ένα απλό φόρεμα”. Αλλά όταν θα παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο δήλωσε ότι θα φορέσει το ίδιο νυφικό επειδή σημαίνει πολλά για εκείνη. ”Θα φορέσω το ίδιο νυφικό επειδή έχει αξία για πολλούς λόγους. Γιατί έχει αγοραστεί από έναν σημαντικό άνθρωπο που μετράει”.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε