Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Υ. Μπόσνιακ: Το κορίτσι του Ρέμου μιλά για τον έρωτα και την οικογένεια!

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τις σχέσεις και αποκάλυψε πως καμιά δουλειά δεν είναι πιο σημαντική από την οικογένεια…

Για το μόντελινγκ, την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα και τη φιλανθρωπική της δράση μίλησε η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ.

 

Αν και ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, τα τελευταία χρόνια το μόντελινγκ δεν αποτελεί την βασική δουλειά της και η σύντροφος του Αντώνη όχι μόνο ασχολείται με την φιλανθρωπία, αλλά δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αφήσει την καριέρα της για να κάνει οικογένεια. “Καμιά δουλειά δεν είναι πιο σημαντική από την οικογένεια. Οπότε αν η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη, φυσικά και θα το έκανα!”

 

Μιλώντας για την απόφασή της να έρθει στην Ελλάδα και τα όνειρά της σημείωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!”: “Δεν σκεφτόμουν καν να έλθω στην Ελλάδα. Όμως, κόλλησα εδώ και χαίρομαι πολύ γι’αυτό. Υπάρχει μια ρήση που λέει πως όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει. Καμιά φορά η ζωή μας οδηγεί να κάνουμε πράγματα που δεν είχαμε σκεφτεί ποτέ. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως όταν θέτεις μακρινούς στόχους, χάνεσαι. Εγώ πηγαίνω βήμα βήμα. Όταν ολοκληρώσω την μια αποστολή, πηγαίνω στην επόμενη. Σίγουρα έχω μεγάλα όνειρα, όπως ότι θα αλλάξω τον κόσμο και θα τον κάνω καλύτερο. Μπορεί να είναι αδύνατον, αλλά τουλάχιστον θέλω να προσφέρω ένα λιθαράκι βοηθείας. Κάτι που είναι μικρό για εμάς, είναι μεγάλο για άλλους. Κάθε μέρα βάζω μεγαλύτερους στόχους”.

Δες στο TLIFE Τι αποκάλυψε για τον έρωτα και την οικογένεια

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε