Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Υβόννη Μπόσνιακ: ”Με φώναζαν οδοντογλυφίδα, ήμουν κοκαλιάρα!”

Το δημοφιλές μοντέλο μίλησε για τα παιδικά χρόνια που πέρασε!

Η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου και δημοφιλές μοντέλο, Υβόννη Μπόσνιακ, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Marie Claire, μίλησε για τα παιδικά της χρόνια.

”Δεν ήμουν ποτέ το πιο δημοφιλές ή μοντέρνο κορίτσι στο σχολείο. Ο πρώτος άνθρωπος που μου είπε ότι είμαι όμορφη ήταν ο μπαμπάς μου. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί να δουλέψω ως μοντέλο”, αποκάλυψε η Υβόννη.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα ζωή της και στα όνειρά της. ”Μικρή αγαπούσα τη μόδα, αλλά δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να ντυθώ όπως ήθελα. Φορούσα πάντα τα ρούχα της μεγάλης αδερφής μου. Το μισούσα αυτό”, είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε, λέγοντας πως όταν ήταν μικρή την φώναζαν οδοντογλυφίδα. ”Ήμουν κοκαλιάρα. Θυμάμαι φορούσα τρία κολάν το ένα πάνω στο άλλο, για να φαίνομαι πιο γεμάτη”.

Πρόσφατα διέψευσε τις φήμες που ήθελαν την ίδια και τον Αντώνη Ρέμο  να έχουν χωρίσει κι αποκάλυψε πως σκοπεύει να μείνει για πάντα στην Ελλάδα. ”Η Ελλάδα μου έχει δώσει τόσα πολλά. Δεν ξέρω πως θα ήταν η ζωή μου αν είχα μείνει στη Γερμανία. Εδώ έχω πάρει πολλή αγάπη”, παραδέχτηκε.

 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε