Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ζ. Μακρυπούλια: “Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να παντρευτώ μυστικά!”

Ζ. Μακρυπούλια: “Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να παντρευτώ μυστικά!”
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 03.03.2011 | 10:18

tlife

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο, τη δημοσιότητα που έχει πάρει η προσωπική της ζωή και το “Dancing with the stars”...

Για το ενδεχόμενο του γάμου, την υπερβολική δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της και η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το “Dancing with the stars”, που ξεκινά σε λίγες μέρες μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια.
 
Η γνωστή παρουσιάστρια που πριν από λίγες μέρες έκανε μια φωτογράφηση για γνωστή εταιρεία ρούχων στο εξωτικό Κο Σαμούι στην Ταϊλάνδη, ανέφερε πως μαγεύτηκε από την περιοχή, αλλά τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί προορισμοί στους οποίους θα ήθελε να πάει με τον αγαπημένο της. “Η εμπειρία μου έχει δείξει πως δεν έχει σημασία πού θα πάει κάποιος, αλλά με ποιον θα πάει. Το Κο Σαμούι είναι ένα ειδυλλιακό μέρος, όπου μπορείς να ξεκουραστείς. Με τον αγαπημένο μου όμως, θα διάλεγα να πάω στις Μαλδίβες ή τα νησιά Μπόρα Μπόρα”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “ΟΚ!”.
 
Όσον αφορά το ενδεχόμενο του γάμου, η Ζέτα Μακρυπούλια δήλωσε: “Δεν ξέρω αν θα αποφάσιζα να παντρευτώ μυστικά!” και πρόσθεσε πως η δημοσιότητα που έχει πάρει το όνομά της τον τελευταίο καιρό δεν οφείλεται στην ίδια. “Σε καμιά περίπτωση δεν θα έλεγα ότι υπερεκθέτω τον εαυτό μου”, σημείωσε χαρακτηριστικά.
 

ΜΟΔΑ | ΟΜΟΡΦΙΑ | ΝΕΑ | FITNESS | ΣΥΝΤΑΓΕΣ | ΣΧΕΣΕΙΣ

Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο