Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ζ. Μακρυπούλια: “Με τον Λούλη μιλήσαμε. Ήταν μια άτυχη στιγμή!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για όλους και για όλα…

Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, το “Dancing with the Stars”, αλλά και την παρεξήγηση με τον Χρήστο Λούλη, μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στον Θέμο Αναστασιάδη.

 
Όσον αφορά την κριτική του Χρήστου Λούλη και το αν είναι τελικά ηθοποιός, η ίδια απάντησε το εξής: “Ακόμα καίει το θέμα αν είμαι ηθοποιός; Δεν νομίζω ότι καίει αυτό το θέμα. Δεν με ενόχλησε ποτέ σοβαρά. Ήταν μία άτυχη στιγμή. Έτυχε και μιλήσαμε με τον Λούλη και μου είπε πως το θέμα πήρε παραπάνω διαστάσεις. Συζητήσαμε κάπως και μου εξήγησε πως ήταν μία παρεξήγηση και επειδή αυτό κατάλαβα ότι έγινε μένω εκεί. Μένω στα λόγια του”.
 
Για τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Είμαι πάρα πολύ καλά” και παραδέχτηκε ότι ο τραγουδιστής της έχει αλλάξει τη ζωή. “Απλώς έχω φοβηθεί, γιατί έχω ακούσει πάρα πολλά. Για ‘μένα είναι ευχής έργον όλο αυτό που ζω. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Φαίνεται η διαφορά νομίζω. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο που να μπορεί να σε εξελίξει και να σε πάει μπροστά… Το καλό είναι ότι όλα τα αφήνουμε έξω από την πόρτα. Δεν τα βάζουμε κάτω να μετρήσουμε ποιος έχει κάνει τι”, σημείωσε.
 
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε