Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζ. Μακρυπούλια: “Θέλω να κάνω ένα παιδί!”

Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για το γάμο, το συντροφό της και το ενδεχόμενο να γίνeι μητέρα…

Για το γάμο, τη σχέση και τη συγκατοίκηση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, την κατάθλιψη και το ενδεχόμενο να γίνει μανούλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

 
Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε χωρίς φόβο πως είναι πολύ ερωτευμένη και έτοιμη να κάνει ένα βήμα παραπέρα με τον αγαπημένο της. “Στα 17 μου σκέφτηκα το γάμο ως εξής: Μεγάλωσα μέσα σε μια οικογένεια, έμαθα τι πάει να πει οικογένεια και φαντάστηκα ότι, φυσιολογικά, κι εγώ κάποια στιγμή θα κάνω οικογένεια. Μετά άλλαξε λίγο. Τώρα νιώθω έναν κόμπο κάθε φορά που πρέπει να μιλήσω για το γάμο, γιατί έχω φάει πολύ μελάνι γιʼ αυτό. Κι όταν έχει συμβεί αυτό, κλείνεσαι, μπλοκάρεις, παθαίνεις διάφορα πράγματα”, είπε η ίδια σύμφωνα με δημοσίευμα του “People”.


 

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, η ίδια σημείωσε: “Δεν είναι ότι σκέφτομαι σώνει και ντε να παντρευτώ, αλλά θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω ένα παιδί. Αυτό μπορώ να το φανταστώ να συμβαίνει όταν είμαι πολύ ερωτευμένη. Και αυτή τη στιγμή νιώθω μια σιγουριά που θα μπορούσε να με οδηγήσει σε κάτι τέτοιο. Αλλά δεν έχω σχεδιάσει κάτι ακόμα”.
 
Παράλληλα, η Ζέτα αποκάλυψε ότι όταν είναι ερωτευμένη τα δίνει όλα. “Όταν είμαι ερωτευμένη μου αρέσουν όλα. Και με τους φίλους μου, αλλά και γενικά, όταν νιώθω για έναν άνθρωπο πράγματα, θέλω να δώσω ό,τι έχω μέσα μου. Είμαι πολύ δοτική”, είπε και πρόσθεσε: “¨Οταν αποφασίζει να είσαι με έναν άνθρωπο δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες: “Δεν ξέρω αν είμαστε μαζί”. Με τον Μιχάλη βγήκε αυθόρμητα… Επειδή έχω περάσει γενικά πολύ κρυφτό, τώρα είπα φθάνει”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “People”
 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε