Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Ζ.Μακρυπούλια: “Τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν ήμουν μόνη”

Η παρουσιάστρια του Dancing with the stars απαντά για άλλη μία φορά στις φήμες γύρω από την προσωπική της ζωή.

H Ζέτα Μακρυπούλια φανερά ενοχλημένη από τα όσα ακούγονται για εκείνη και την προσωπική της ζωή, διαψεύδει τις φήμες που την θέλουν να έχει κάτι παραπάνω με τον διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1.

Η ίδια απαντά, μέσα από την συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να έφυγε με το αυτοκίνητο του Γιάννη Λάτσιου από το χορευτικό show την περασμένη Κυριακή.  “Λάθος γράφουν. Πριν από τρεις εβδομάδες έφυγα με το αυτοκίνητο του κ. Λάτσιου. Την προηγούμενη Κυριακή έφυγα με τον Φωκά Ευαγγελινό”, υποστηρίζει η Ζέτα.
 
“Κοίτα να δεις, κάθε βράδυ μετά το show οι κριτές κι εγώ βγαίνουμε και ο καθένας κερνάει ανά βδομάδα όλους τους υπόλοιπους και μοιραζόμαστε αυτοκίνητα για να πάμε στο εστιατόριο. Και μετά το αυτονόητο γίνεται κατακριτέο. Τόσο η Ελένη, όσο και ο κ. Λάτσιος είναι δύο άνθρωποι που εκτιμώ και σέβομαι και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απαντάω σε ηλίθιες φήμες”, εξηγεί η παρουσιάστρια.

Μετά τον οριστικό της χωρισμό με τον  Άντώνη Ρέμο τις έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η ίδια δηλώνει πως τα τέσσερα τελευταία χρόνια δεν ήταν μόνη, αλλά οι σχέσεις που έκανε ήταν μικρές και δεν άξιζαν να βγουν στο φως της δημοσιότητας.

“Ίσως επειδή με την προηγούμενη σχέση που είχα, είχαν γραφτεί πάρα πολλά, δεν ήθελα ή δεν ήμουνα έτοιμη να το αντιμετωπίσω ξανά. Είχα κάνει δύο σχέσεις, τις οποίες προτίμησα να κρατήσω μέσα στο σπίτι μου. Δηλαδή δε βγαίναμε ούτε για καφέ έξω”, αναφέρει η Ζέτα.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε