Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 ως 24 Μαρτίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 ως 24 Μαρτίου. Τι δείχνουν τα άστρα;

Ο ανάδρομος έφυγε… Τι μας περιμένει αυτήν την εβδομάδα; Ηρεμούν τα πράγματα; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Ουφ! Ανάδρομος τέλος. Μπερδέματα τέλος. Ηρεμούμε τώρα; Φτιάχουν τα πράγματα; Τι δείχνουν τα άστρα; Ποιες οι τάσεις του ουρανού; Πως θα κινηθούν τα επαγγελματικά και τα ερωτικά; 

 ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή με τον Ήλιο να εισέρχεται στο ζώδιό σου είναι κατάλληλη για να βρεις τη χαμένη σου ηρεμία και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να επιλύσεις και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών που καταβάλλεις μπορεί να μην είναι ενθαρρυντικά, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει και να σταματάς τον αγώνα σου. Συνέχισε τις προσπάθειές σου και να είσαι σίγουρη πως πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς, για όλα τα καλά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να συζητήσεις με τον σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με την Αφροδίτη να εισέρχεται στο ζώδιό σου την Παρασκευή, θα μπορέσεις να φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και να νιώσεις ικανοποιημένος από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους τη χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ θα χάσεις, τελικά!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμη και μεθοδική ό,τι και να γίνει, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός που θα αντιμετωπίσεις θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές οικονομίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα φαίνεται πως βελτιώνονται αυτήν την εβδομάδα για εσένα. Ο Ερμής κινείται πλέον σε κανονική πορεία στους Ιχθείς και η περίοδος είναι κατάλληλη για ανασυγκρότηση της προσωπικής σου ζωής και ανεφοδιασμού της επαγγελματικής σου κατάστασης. Αν υιοθετήσεις κιόλας μια καλύτερη και πιο μετρημένη συμπεριφορά, ταυτόχρονα με εργατικότητα και πειθαρχία, τότε θα έχεις πάρα πολύ καλά αποτελέσματα σε όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, είσαι σε πολύ καλό δρόμο και ο έρωτας και το πάθος θα πρωταγωνιστήσουν αυτήν την εβδομάδα. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να λύσετε από κοινού τα θέματα που πρόσφατα σας απασχόλησαν. Εσύ που πίνεις καφέ παρέα με την μοναξιά, να γνωρίζεις ότι η Αφροδίτη από τον Κριό, από την Παρασκευή και μετά, σε ευνοεί σε πολύ μεγάλο βαθμό και μια πολύ καλή γνωριμία είναι κάπου εκεί έξω για σένα… Μην τη χάσεις!

Επαγγελματικές
Τα μπερδέματα, οι καθυστερήσεις, και οι παρασκηνιακές καταστάσεις που είχες στη δουλειά σου, παίρνουν επιτέλους ένα οριστικό τέλος. Με τον Ήλιο να κάνει την είσοδο του στον Κριό, από την Τετάρτη και μετά, οι συνεργασίες εντός και εκτός του επαγγελματικού σου χώρου θα είναι ευκολότερες και πιο αποδοτικές. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να αποφύγεις αυτήν την εβδομάδα να κάνεις έξοδα και περιττές αγορές, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι υπεραρκετές…

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εργασία εξακολουθεί να αποτελεί το βασικό άγχος της καθημερινότητας σου και αυτήν την εβδομάδα. Ωστόσο, κάποιες αλλαγές στον ουράνιο θόλο, όπως η ορθή πορεία του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, καθώς και η νέα θέση του Άρη στον Κριό από την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνουν πως θα υπάρξει κάποια προοπτική βελτίωσης, αλλά και σημαντική αύξηση του παράγοντα της τύχης, τόσο στις αισθηματικές σου υποθέσεις, όσο και στις επαγγελματικές σου συνεργασίες.

Αισθηματικές
Υπάρχουν πράγματα στη σχέση σου, τα οποία δεν συζητάς με τον σύντροφό σου. Σταμάτα να το κάνεις αυτό και μίλα ανοιχτά, πες τα πράγματα με το όνομά τους και θα δεις πως όλα θα λυθούν εύκολα και γρήγορα. Όσο για εσένα που περιμένεις ακόμη το άλλο σου μισό, από την Παρασκευή και μετά που η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδό της στον Κριό, ο έρωτας είναι πολύ πιθανό να σου χτυπήσει την πόρτα. Έχε το νου σου, να την ακούσεις και να την ανοίξεις…

Επαγγελματικές
Επιτέλους έφτασε ο καιρός να προχωρήσουν κάποια πράγματα στη δουλειά σου, που μέχρι τώρα καθυστερούσαν. Μπορεί κάποια οικονομικά προβλήματα να συνεχίζουν να σε αγχώνουν και οι υποχρεώσεις να σε πνίγουν, όμως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μία τάξη όλα όσα εκκρεμούν. Θα δεις ότι με λογικές πράξεις, θα καταφέρεις ακόμα και να εξοικονομήσεις χρήματα. Αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς από μια καταναλωτική μανία, που δύσκολα μπορείς να διώξεις.

Διάβασε τις υπόλοιπες προβλέψεις στο TLIFE

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε