Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Ζήσε το ρυθμό της Eurovision! Σχολίασε μαζί με την Τατιάνα τον μεγάλο τελικό…

Ζήσε το ρυθμό της Eurovision! Σχολίασε μαζί με την Τατιάνα τον μεγάλο τελικό…

Ζήσε λεπτό προς λεπρό όσα συμβαίνουν στο Μπεκού…

Η Ελευθερία Ελευθερίου και η Ήβη Αδάμου αναμετρήθηκαν στον πρώτο ημιτελικό με 16 χώρες και κέρδισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του 57ου διαγωνισμού της Eurovision.

Απόψε το βράδυ, το TLIFE σε ταξιδεύει στο ρυθμό της φετινής διοργάνωσης και σου εξασφαλίζει πλούσιο υλικό για ό,τι συμβαίνει στο Μπακού. Ζήσε μαζί μας και τον μεγάλο τελικό και κάνε chat μαζί με την Τατιάνα Στεφανίδου που θα σχολιάζει όσα βλέπει στο Live Chat του TLIFE.

Μπες στην ειδική σελίδα της Eurovision και διάβασε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τραγούδι την ώρα που εμφανίζεται στη σκηνή, μάθε νέα και βρες πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ζωντανά από το studio του TLIFE, δημοσιογράφοι του ZAPPIT και του TLIFE θα σχολιάζουν live την Eurovision. Απευθείας σύνδεση με το Bakou για να μάθουμε το κλίμα λίγο πριν τον τελικό, αλλά και λαμπερούς σχολιαστές. Μαζί μας ζωντανά, η Μαντώ, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο συνθέτη του “Die for you”, Νίκος Τερζής και ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που έχει περιγράψει τον διαγωνισμό μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου!

MAΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ CHAT ΕΔΩ

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε