Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ζητά ταπεινά συγγνώμη και εκλιπαρεί να γυρίσει κοντά του!

Ζητά ταπεινά συγγνώμη και εκλιπαρεί να γυρίσει κοντά του!

Ο Jesse James έγινε γνωστός γιατί ήρθε στην δημοσιότητα η παράνομη σχέση που είχε με μοντέλο.

Αν και ο ίδιος υποστηρίζει πως η πλειοψηφία όσων έχουν γραφτεί είναι αναληθή. Η απολογία του τέσσερεις μέρες μετά την εγκατάλειψή του από την SandraBullock, προσπαθεί να γεφυρώσει τα πράγματα. «Μόνο ένας άνθρωπος φταίει για όλα κι αυτός είμαι εγώ. Είναι λόγω κακής κρίσης που μου συμβαίνουν όλα αυτά τα άσχημα.» δηλώνει. 

« Προκάλεσα στην γυναίκα μου και το παιδί μου πόνο και ντροπή και νιώθω βαθιά στεναχωρημένος γι’ αυτό. Ζητώ ειλικρινά συγνώμη. Ελπίζω κάποια μέρα  να μπορέσουν να βρουν στην καρδιά τους την συγχώρεση.» συνεχίζει ο James.

Κι ενώ έχει επιστρέψει ήδη στην δουλειά του και την καθημερινότητά του, φαίνεται να έχει να αντιμετωπίσει πια και την επικριτική συμπεριφορά ακόμα και των φίλων του. Ο ίδιος συνεχίζει και φοράει την βέρα του και ελπίζει σε μια επανασύνδεση. 

Το διαζύγιό τους δεν έχει αποφασιστεί ακόμα αλλά η Sandra Bullock είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση και χρειάζεται την στήριξη που της δίνουν οι αγαπημένοι της φίλοι, που έσπευσαν να επικοινωνήσουν μαζί της έστω και τηλεφωνικά.


O Hugh Grant είναι από τους πιο αγαπημένους φίλους της Sandra Bullock

O Keanu Reeves ήταν από τους πρώτους που τηλεφώνησε στην φίλη του Sandra

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε