Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ζητάει 150.000 ευρώ από τον Ψωμόπουλο!

Ζητάει 150.000 ευρώ από τον Ψωμόπουλο!

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης  κατέθεσε αγωγή εναντίον του Χρήστου Ψωμόπουλου για την πρωτοφανή επίθεση που δέχθηκε πριν από περίπου ένα μήνα.

Το ποσό που ζητάει ο τηλεοπτικός δημοσιογράφος από τον επιχειρηματία είναι 150.000 ευρώ δίνοντας τέλος στα δημοσιεύματα που ήθελαν τους δύο εμπλεκόμενους στο περιστατικό να τα έχουν βρει μεταξύ τους. Ο Κωνσταντινίδης σε συνέντευξή του στην Real υπογραμμίζει: « Ποιος νοήμων πολίτης μπορεί να πιστέψει ότι θα ζητήσω συγνώμη σε κάποιον που μου επιτέθηκε, μου μάσησε το αυτί. Με εξύβρισε και με απείλησε, και όλα αυτά μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους;»
 
Η αγωγή κατατέθηκε για ηθική και οικονομική δικαίωση του δημοσιογράφου. Ο ίδιος αναφέρει στην αγωγή του : «Εξαιτίας του δαγκώματος, υποβλήθηκα σε ράμματα, σε αντιτετανικό ορό και έλαβα φαρμακευτική περίθαλψη για χρονικό διάστημα 15 ημερών.» Επίσης, τονίζει την επαγγελματική βλάβη που υπέστη από το γεγονός καθώς και τα έξοδα τα οποία αναγκάστηκε να κάνει. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 13 Απριλίου στο Ναυτοδικείο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε