Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 10 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: O Κριός σήμερα και από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την διατροφή του, καθώς επίσης θα έχει και μια τάση να κάνει τα πράγματα πιο οργανωμένα. Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα είχες παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου αγαπητέ Κριέ. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα. Προχώρα στους στόχους σου χωρίς να σε αποσπάσει τίποτε και είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα.

Ταύρος: Ο Ταύρος σήμερα θα κάνει τον απολογισμό του και θα αναθεωρήσει πολλά πράγματα από αυτά που έκανε μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη και καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς τις καλές επιρροές που σου στέλνει η Σελήνη στο ζώδιο σου από το μεσημέρι και μετά για να κάνεις τώρα χρήσιμες γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν να αναδειχτείς. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία γιατί είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Δίδυμοι: Ο Δίδυμος σήμερα μπορεί να έχει μία μέρα αρκετά ταραχώδη αλλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, γιατί με τη βοήθεια του κυβερνήτη του που θα ξεκινήσει την πορεία του στο ζώδιο του θα καταφέρει να βάλει τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν γρήγορα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Καρκίνος: Ο Καρκίνος σήμερα πρέπει να προετοιμαστεί για να αντιμετωπίσει κάποια προβληματάκια που θα προκαλέσουν ανταγωνιστές και άτομα που ζηλεύουν την πορεία του και να μην πανικοβληθεί. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης κοίτα να δείξεις τεράστια προσοχή σε αυτά που λες – ειδικότερα με δικά σου άτομα – για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.

Λέων: Η επιτυχία που περιμένει ο Λέων σήμερα έρχεται και θα την απολαύσει πολύ σύντομα. Όλα πηγαίνουν καλά και αν δεν κάνεις υπερβολές μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα. Συγκράτησε τη φαντασία σου, μην κινείσαι με συναισθηματισμούς κι άσε τους άλλους να κάνουν τα υπόλοιπα. Έχεις πολύ καλές προοπτικές για να δεχθείς κάποιες ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συγκράτησε την ανυπομονησία σου, διατήρησε τον αυτοέλεγχό σου και σε βεβαιώνω ότι θα σου έρθουν και τα καλύτερα.

Παρθένος: Ο Παρθένος σήμερα θα έχει ένταση αλλά και ενέργεια για να διεκπεραιώσει πάρα πολλά θέματα που τον απασχολούσαν και τον προβλημάτιζαν μέχρι τώρα. Η επικοινωνία κάθε τύπου ευνοείται και θα μπορέσεις να περάσεις τις απόψεις σου στους γύρω σου με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Θα προκύψουν βέβαια κάποια απρόοπτα σε συζητήσεις και σε καινούργια θέματα που θέλεις να υλοποιήσεις αλλά προσπέρασε τα.

Ζυγός: Ο Ζυγός σήμερα μπορεί να κάνει σημαντικές αλλαγές αν αντιμετωπίσει μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Παράλληλα πρέπει να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη και με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν κάποια άτομα θα μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα του παρελθόντος, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε