Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Φεβρουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Φεβρουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Σήμερα αν αφήσεις τον εκνευρισμό σου να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια.

Ταύρος: Ίσως πρέπει σήμερα να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δείς ποιές καταστάσεις χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, σκέψου με την λογική και όχι το συναίσθημα.

Δίδυμοι: Είναι καιρός να υπερασπιστείς τον εαυτό σου και να τον προστατευτείς από τις κακοτοπιές. Έτσι θα προχωρήσεις προς τους στόχους σου χωρίς να έχεις ανάγκη κανέναν. Ωστόσο, να θυμάσαι πως κάποια άτομα θέλουν το καλό σου και μπορείς να στηριχθείς πάνω τους. Μην χάσεις το μέτρο γιατί δεν θα κρίνεις σωστά

Καρκίνος: Πρόσεξε πολύ σήμερα τις κινήσεις που θα κάνεις καθώς κάποιες αποφάσεις θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν. Η μέρα σε βοηθάει σημαντικά να κάνεις τις σωστές αλλαγές στους τομείς που σε προβληματίζουν.

Λέων: Πολλά ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σου θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά σήμερα αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Όπως και να έχει, απόφυγε να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ότι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη.

Παρθένος: Η σημερινή μέρα φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό θα ξέρεις αν θέλεις να το ακούσεις ή όχι.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε