Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Ιανουαρίου 2017

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 20 Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Ο προγραμματισμός που ακολουθείς εδώ και καιρό, τώρα θα φέρει τα πρώτα αποτελέσματα. Εκπλήξεις και δώρα σε περιμένουν, ενώ θα λάβεις και αναγνώριση από υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Εκμεταλλεύσου την εύνοια των πλανητών στο ζώδιό σου για να ολοκληρώσεις τα σχέδιά σου. Θα καταπλήξεις φίλους αλλά και συνεργάτες.

Ταύρος: Οι αλλαγές που θα προκύψουν για το ζώδιό σου θα σε ξεβολέψουν κάπως, καθώς οι εξελίξεις θα είναι πολλές και ίσως ξαφνιαστείς συνειδητοποιώντας ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως ακριβώς επιθυμείς. Λίγη ψυχραιμία θα βοηθήσει να συγκροτηθείς και αργότερα να φέρεις τις καταστάσεις εκεί ακριβώς που επιθυμείς.

Δίδυμοι: Αυτή είναι μία πολύ θετική περίοδος για το ζώδιό σου, κατάλληλη για αναδιοργάνωση της ζωής σου σε πρακτικό επίπεδο, αλλά και για ανανέωση σε συναισθηματικό επίπεδο. Είναι πολύ σημαντικό τώρα να μιλήσεις ειλικρινά με τον εαυτό σου, να εντοπίσεις τα θέλω σου και με γνώμονα τις πραγματικές σου ανάγκες να χαράξεις την πορεία που θα ακολουθήσεις από εδώ και πέρα.

Καρκίνος: Η ανάγκη σου να προσφέρεις είναι μεγάλη και σήμερα θα είναι ακόμη πιο έντονη. Φρόντισε να το κάνεις με μέτρο και χωρίς να ζημιώνεις τον εαυτό σου, για να μην παραπονιέσαι αργότερα. Πρόσεχε τον εαυτό σου, την ευεξία και την ξεκούρασή σου που βάλλονται από το πιεσμένο σου πρόγραμμα και μην βιάζεσαι να αλλάξεις τις καταστάσεις.

Λέων: Κάποια γεγονότα που προέκυψαν πρόσφατα στη ζωή σου, αγαπητέ Λέων, και σε αναστάτωσαν, χρειάζονται τον κατάλληλο χρόνο για αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματά τους και να επέλθει μια ισορροπία. Κάνε υπομονή και επιστράτευσε την ηρεμία σου, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε όσα συμβαίνουν.

Παρθένος: Οι αλλαγές που προκύπτουν τώρα για το ζώδιό σου, πιθανόν να σε φέρουν σε μια αμηχανία και ίσως χρειαστεί να σκεφτείς κάποια λύση που θα σε βοηθήσει να προσαρμοστείς καλύτερα στα νέα δεδομένα. Μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις. Συγκέντρωσε πρώτα όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείς και αργότερα θα πράξεις πιο σωστά.

Ζυγός: Οι αποφάσεις που πιέζεσαι να πάρεις τώρα είναι καθοριστικής σημασίας, καθώς τα γεγονότα θα συνεχίσουν να σε απασχολούν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην βιαστείς, γιατί κινδυνεύεις να αποπροσανατολιστείς και να οδηγηθείς σε λάθη, πληρώνοντας για καιρό τις άσχημες συνέπειες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε