Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 6 Δεκεμβρίου 2016

Ζώδια: Οι προβλέψεις για 6 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα άστρα για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016. Τι κέφια έχουν το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Διαβάστε τι προβλέπουν τα άστρα για την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016, για όλα τα ζώδια. Δείτε και αναλυτικά όλα τα ζώδια στο www.tlife.gr. Κριός: Αυτή η Τρίτη είναι μια πολύ καλή μέρα για σένα φίλε Κριέ που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήνεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Ταύρος: Φίλε Ταύρε τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα σχεδιάζεις και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και η ευελιξία σου θα σου ανοίξει τους κατάλληλους δρόμους για να βρεις τις πιο ορθές λύσεις για τις υποθέσεις σου.

Δίδυμοι: Αγαπητέ Δίδυμε θα χρειαστεί σήμερα να βρεθείς δίπλα σε αγαπημένα σου πρόσωπα και να τους δείξεις όλη σου την συμπαράσταση. Ενδεχομένως να πρέπει να δώσεις και τις συμβουλές σου. Μην κρατάς αποστάσεις και βάλε τα δυνατά σου για να βοηθήσεις έχοντας εμπιστοσύνη στον εαυτό σου.

Καρκίνος: Η σημερινή Τρίτη αγαπητέ Καρκίνε δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα, αλλά αυτό μάλλον πίσω θα σε πάει. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός και θα δείς ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ όσο νομίζεις.

Λέων: Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Παρθένος: Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα σουν προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί γιατί θα μπερδευτείς.

Ζυγός: Για σένα που είσαι Ζυγός, η σημερινή Τρίτη είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις γιατί έτσι θα σου μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

Σκορπιός: Η σημερινή Τρίτη αγαπητέ Σκορπιέ, σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε